FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Giuleştenii nu îşi dau seama ce accidentare are Teixeira

Teixeira are un salariu lunar 15.000 de euro
Teixeira are un salariu lunar 15.000 de euro

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 iulie 2011 21:08

Filipe Teixeira, mijlocaşul ofensiv de 30 de ani venit vara aceasta liber după ce şi-a reziliat contractul cu Metalurg Doneţk, nu a efectuat pînă acum nici un antrenament cu mingea, deşi se pregăteşte cu Rapid de aproape două săptămîni.

Situaţia e îngrijorătoare deoarece medicii ridică din umeri atunci cînd sînt întrebaţi de situaţia lusitanului. El a efectuat pînă acum mai multe controale, inclusiv cel de la vizita medicală, dar nu s-a descoperit nici o afecţiune.

"Durerile pe care el le acuză par a fi musculare, dar la RMN nu se vede nimic. E posibil să fie ceva în spatele muşchiului şi atunci ar fi vorba de o tendinită, ceea ce nu e foarte grav. Totuşi, trebuie să descoperim cît mai repede care e cauza, că deja a pierdut mare parte din pregătire", susţin alb-vişiniii.

S-a rupt în Grant
Problema lui Teixeira e din ultima etapă, cînd a jucat cu FC Braşov în Giuleşti. Atunci, proaspăt revenit după o altă accidentare, mijlocaşul s-a rupt din nou. În vacanţă n-a mai simţit însă dureri şi credea că s-a refăcut. Însă, de îndată ce a reluat pregătirea, chinurile au reapărut. În Austria, a petrecut mult timp în sala de forţă, efectuînd doar trei şedinţe de pregătire pe gazon, fără a lovi mingea.

"Pentru mine e cel mai greu, vreau să încep să mă antrenez, am pierdut deja mult timp. Sper ca problema să fie identificată cît mai curînd"
Filipe Teixeira, mijlocaş Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
fzr09
fzr09  •  04 Iulie 2011, 20:04
Postat de klaus pe 04 Iulie 2011, 02:40

are boala lui calache,teapa clara trasa de brasov ca si roman,sburlea sunt super fotbalisti!

tu esti si prost......asta nici macar nu a venit de la brasov bai incultule.

spaniolulroby
spaniolulroby  •  04 Iulie 2011, 18:31

Salutare RAPIDISTI, sper sa nu avem ghinion anul acesta cu accidentarile si sa joace echipa bine sa aiba razvan lotul intreg fara probleme ca sa mearga treaba bine. Va las aici Linkul de Radio pentru fani rapidistii: emisie maine la ora 16 pt fani da mai departe ://radiograntelite.freeshoutcast.com:16758/listen.pls Editia incepe de maine de la ora 16:00!

fortzaspada
fortzaspada  •  04 Iulie 2011, 12:17

este cel mai bun mijlocas din romania , bulgaria si serbia

Vezi toate comentariile (8)
Comentează