FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNAȚIONAL - FC TIMIȘOARA, AZI, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO, ORA 18:00

Gloanţe oarbe

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2009 00:00

Cu doar zece reuşite în 14 meciuri, Timişoara vrea să profite de partida de azi pentru a sparge ghinionul


Deşi blamat de majoritatea suporterilor pentru stilul precaut imprimat echipei care altădată era recunoscută pentru forţa ofensivă, Neluţu Sabău a arătat în ultimele două partide că poate aduce atacanţii în faţa porţii adverse. În meciul cu Craiova timişorenii au ratat trei ocazii uriaşe pe final, iar cu Dinamo Zagreb, Bucur şi Goga au ajuns în situaţie de unu la unu cu portarul, fără însă a reuşi să puncteze. Poli a reuşit doar 8 goluri în 8 meciuri de campionat iar în şase meciuri jucate în Europa au înscris doar de două ori. Singura excepţie, 7 goluri administrate Sănătăţii Cluj, în Cupă, nu e în măsură să-i înmoaie pe contestatari, dat fiind statutul de semi-amatori al adversarilor.

Mai mult, golgheterul campionatului trecut, Gigel Bucur, a reuşit doar 3 goluri în 14 meciuri sub comanda lui Sabău! "La Gigel ştie toată lumea că are momente de cădere. Este un jucător care are nevoie de cîteva goluri, pentru ca apoi să nu se mai oprească. El este şi supra-încărcat. Cînd jucătorii au cîteva zile libere, el de obicei merge la naţională", a încercat Gheorghe Chivorchian o explicaţie, asigurînd că Sabău va remedia în timp şi ineficienţa atacanţilor: "Fără îndoială, e o problemă şi e un capitol pe care Neluţu trebuie să-l pună la punct. Nu trebuie să uităm că în anii trecuţi eram o echipă care, deşi marca mult, lua foarte uşor gol. După ce va pune la punct defensiva, se va concentra mai mult şi pe atac, dar toată lumea trebuie să aibă puţină răbdare".

"Şi Dusan Uhrin a fost blamat la început. După cum se va exprima echipa, eu sînt convins că şi Sabău va ajunge să fie la fel de apreciat pe cît era cehul"
Gheorghe Chivorchian, director executiv Poli

FLASH

Karamian tabu
Fanii timişoreni i-au reproşat în mod constant lui Sabău că l-a retras pe Artiom Karamian fundaş stînga, deşi acesta a fost mereu în primii trei mijlocaşi stînga din ţară. "Din ce mi-a spus Neluţu, cînd l-a tras pe Artiom în defensivă, el a gîndit că apoi va putea face o formulă mult mai ofensivă de la mijloc în sus, pentru că ar avea siguranţă în defensivă. Cea mai bună bandă stînga din ţară cred că ar fi cu fraţii Karamian. Se înteleg foarte bine şi combină uşor", a spus Chivorchian. (Adrian Bucur)

Discuţii cu Tolima
Oficialii bănăţeni vor să aplice o altă metodă în încercarea de a obţine dreptul de joc al columbianului Christian Mejia. "N-a venit nici acum cartea verde. E o ciudăţenie. Vom face o întîmpinare la FIFA, pentru a vedea dacă tot ce ne-au spus impresarii lui sînt lucruri adevărate. În cel mai rău caz, vom intra în discuţii cu cei de la Tolima, pentru a-l cumpăra de la ei, în ultimă instanţă. Situaţia e delicată. Copilul e de multă vreme la Timişoara, dar nu poate juca", a explicat Gheorghe Chivorchian. (Adrian Bucur)

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
 •  05 Octombrie 2009, 08:20

"În meciul cu Craiova timişorenii au ratat trei ocazii uriaşe pe final, iar cu Dinamo Zagreb, Bucur şi Goga au ajuns în situaţie de unu la unu cu portarul, fără însă a reuşi să puncteze."...foarte exact si corect ,mai trebuie specificat ca si in meciurile anterioare Arman a ratat cat pt un campionat intreg.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close