FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Gloria i-a încheiat contractul de muncă lui Sandu Tăbârcă

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2009 00:00

Conducerera clubului Gloria Bistriţa a anunţat că a încetat pe cale amiabilă colaborarea cu antrenorul principal Sandu Tăbârcă, la cererea acestuia, urmând ca de echipă să se ocupe directorul tehnic Florin Halagian şi Cristian Coroian, informează site-ul grupării ardelene.

"Urez succes echipei şi le mulţumesc celor care m-au sprijinit, în special domnului Jean Padureanu. Suporterilor bistriţeni le transmit să aibă încredere în echipă şi să-i sprijine pe jucători în aceste momente dificile", a spus Tabârcă.

Pe de altă parte, Sandu Negrean, care a făcut parte până în momentul de faţă din staff-ul primei echipe, a fost detaşat la Gloria II, ca delegat pe probleme de ordin tehnic.

Formaţia pregătită de Florin Halagian va întâlni duminică, în deplasare, pe Steaua, în etapa a 9-a a Ligii I.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  01 Octombrie 2009, 18:52

Se spune "i-a incetat contractul de munca", a incheia inseamna ca abia incepe...In fine, cat traim , invatam...

 •  01 Octombrie 2009, 17:26

Poate asa se va trezi si Gloria si sa nu mai tina relicve in curtea sa ,ma refer la batrinii lotului .Gloria trebuie sa dea credit tinerilor ce cistioga pe termen scurt daca tine in lot fotbalist ca Turcas si un portar venit de la fcTg Mures sta rezerva la 23 ani cind ii dati credit? ex pot continua

 •  01 Octombrie 2009, 16:36

calde felicitari acestui mare antrenor de fotbal, sandu tabarca, precum si celor care l-au propulsat in liga 1.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează