FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gloriile Stelei, după aflarea sentinţei din cazul "Valiza": "Reghe să rămînă chiar dacă Steaua o păţeşte! E o chestiune de onoare!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 18:45

Gigi Becali a primit o pedeapsă de 3 ani cu executare şi în cazul "Valiza". Din acest motiv Steaua riscă prezenţa din cupele europene. Emeric Ienei spune că în orice situaţie, Reghecampf ar trebui să rămînă.

" Steaua este Steaua! Nu cred că poate federaţia să scoată echipa în campionat. Dacă se întîmplă să fie exclusă din Europa, Steaua are un an de zile să se refacă moral.

Ar fi o chestiune de onoare pentru Reghecampf să rămînă la Steaua. Gigi are mircobul fotbalului, si totul este o chestiune de mîndrie, din acest motiv cred că Gigi va continua la Steaua", a spus Emeric Ienei la Fanatik Show de la DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (64)
cornelium
cornelium  •  05 Iunie 2013, 13:07
Postat de ro_army pe 05 Iunie 2013, 09:41

Cred ca din lipsa de ocupatie, pentru ca acuma nu mai ai cum sa te duci la meciurile din liga 1 ale Rapidului sau sa iti dea Copos bani pentru aurolac sa il tragi pe gura sub podul grant, te-ai apucat de comentarii pe cat de stupide pe atat de lipsite de logica.

ia te uita, un "telectual" din galeria Stelutei care stie cuvantul logica... Bine, vad ca va este jena de modul in care a ajuns Becali patron la Steaua, prin furaciune si fals intr-un AGA.. Si daca s-ar desfiinta Steaua, ce mare paguba? Iaca, se fac huidumele din galerie oameni de casa si se apuca de facut plozi pe care o sa-i duca la cersit la Paris, Amsterdam..., sa le fie alora frica de urmasii-urmasilor Stelei, aia care nu-i vor face galerie din puscarie, cu MM, JIJILAVA, Reghe sefi de galerie...

cornelium
cornelium  •  05 Iunie 2013, 12:57
Postat de ro_army pe 05 Iunie 2013, 09:38

Bai cap de aluna ce esti. Fara Steaua, fotbalul romanesc intra in faliment. O sa ajungem pe locul 1200 dupa Feroe prostule.

Bostan scapat din caruta, in Feroe managerii nu fac magarii, patronii sunt liberi, la fel ca sefii de galerii. Sa nu mai pomenesc de impresarii si antrenorii blatuitori . In Feroe exista obiceiul ca selectionerii penali sa-si plateasca pensiile alimentare. Nici n-ar putea fugi decat inot de fostele amante ori ziaristi ori DNA...

cornelium
cornelium  •  05 Iunie 2013, 12:50

Nu pierde nimic daca ramane la Steaua, scoate banii din doua-trei blaturi!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close