FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, AZI, 21:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Gnohere singur » Dinamo se bazează în ofensivă diseară doar pe ”Bizon”, 6 goluri în 10 partide

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2015 00:00

Essombe încă nu s-a refăcut din punct de vedere medical, iar dinamoviștii n-ar vrea să riște folosirea lui

"Bizonul" și atît. Dinamo îl are doar pe Harlem Gnohere disponibil pentru meciul de la Chiajna, Marcel Essombe, colegul său de cameră, nefiind refăcut sută la sută ca să poată fi folosit. Camerunezul s-a ales cu probleme musculare la meciul cu FC Botoșani (1-1), fiind schimbat la pauză, și n-a făcut deplasarea la Brăila, pentru meciul de Cupă, tocmai pentru a se reface în vederea partidei cu Concordia. Essombe încă resimte dureri, iar staff-ul tehnic vrea să-l menajeze pe mai departe, nedorind să riște pierderea lui pentru restul lui 2015.

Gnohere va începe din primul minut contra ilfovenilor, chiar dacă are și el dureri după ce-a evoluat pe terenul greu de la Brăila. "Bizonul" a transmis conducerii că nu riscă nimic jucînd, mai ales că a fost menajat ultimul sfert de oră, după ce-a marcat un hattrick în Cupa României.

1 golla 85 de minute jucate a înscris Essombe pentru Dinamo, pînă acum. Are 3 reușite în 4 partide

3 reușiteare Gnohere în campionat, alte 3 în meciul de Cupă cu Dacia Unirea

Niculae se reapucă de fotbal

N-a mai jucat de cinci luni, însă nu renunță la fotbal, chiar dacă n-a efectuat pregătirea de vară și este liber de contract. Marius Niculae, 34 de ani, și-a exersat abilitățile și pe pistă, la karting, dar se gîndește tot la fotbal: "Zilele astea, sută la sută voi semna cu o echipă. Nu știu încă dacă în România sau în străinătate, însă sigur voi reveni pe teren. Cred că mai pot juca la un nivel performant".

Rednic, come-back

Rednic revine pe bancă diseară, după două meciuri de suspendare, în care echipa a fost dirijată de pe margine de Iulian Mihăiescu. "Puriul" are un singur duel în palmares contra Concordiei, un eșec, 0-2, pe vremea cînd era la Astra, iar ilfovenii erau antrenați de Laurențiu Reghecampf.

Impresionat

Cosmin Moți, acum la Ludogoreț, consideră că Dinamo poate să lupte din nou la cîștigarea campionatului, ultimul titlu fiind cucerit în 2007: "Îmi pare bine că ai mei s-au pus pe treabă și văd că sînt sus în clasament. «Cîinii» au jucători buni, își fac meseria cum trebuie și dau goluri. Bravo! Cred că s-a făcut un mix bun între cei maturi și tinerii care vin din urmă. Iar Dinamo se poate lupta la titlu".

clipboard01

Citește și:

A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Superliga
A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”
Campionate
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (10)
calinescu_
calinescu_  •  28 Septembrie 2015, 16:22

MAI FRATILOR:VALI LAZAR , SEREDIUC SI PURECE AU DOUA CLASE PESTE FILIP, GAVRILA SI PALICI ....!!!!! FILIP A JUCAT BINE DOAR LA INCHIDERE , IN REST A FOST DOAR FIGURANT ....!!!!! IERI L-AM VAZUT SI PE BOUBACAR .....!!!!! PACAT CA FOTBALISTI CA TR MARC , BOUBACAR SI VALI LAZAR NU JOACA PENTRU DINAMO ....!!!!! SUNT FOTBALISTI PESTE NIVELUL LIGII I ....!!!!

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  28 Septembrie 2015, 15:34

Cornel Talnar a luat masa de pranz cu Anghelache azi la sediul PSD in Kiseleff. A fost discutata si pregatirea ideologica a postacilor.

zecs93
zecs93  •  28 Septembrie 2015, 14:49
Postat de caminero pe 28 Septembrie 2015, 09:11

Cam tîrziu începe meciul ... sper că metroul din Chiajna îşi va prelungi programul - nu cala Bucureşti -, ca să-i ducă acasă pe sătenii ultraşi în linişte şi siguranţă ... sau măcar staţia "Stadio Comunale" să fie deschisă pînă mai spre miezul nopţii ...

meciu se joaca pe chiajna, aia stau la doar 3 m de stadion ca au curtile pe acolo, fanii dinamovisti isi vor pune intrebarea : sa vedem cum ne intoarcem de la chiajna !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează