FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Godemeche: "Noi nu anunţăm ca alţii că vom juca finala Europa League, noi «vorbim» pe teren"

Godemeche (28 de ani) e născut la Marseille și a mai jucat la Montpellier, Reims și Naval. El a venit la CFR în ianuarie 2012, liber de contract
Godemeche (28 de ani) e născut la Marseille și a mai jucat la Montpellier, Reims și Naval. El a venit la CFR în ianuarie 2012, liber de contract

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 ianuarie 2013 22:25

Chiar dacă intră în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul francez nu vrea să plece din Liga 1.

Campionii s-au răspîndit pe tot globul pentru a-şi petrece vacanţa de Sărbători, dar toţi au rămas conectaţi la ultimele noutăţi din fotbal. Nicolas Godemeche (28 de ani) şi-a stabilit deja obiectivele pentru 2013. "Voi reveni decis la antrenamente să îi demonstrez antrenorului că se poate baza pe mine, mă voi pregăti cît pot de bine şi sper să îi arăt noului tehnician că merit un loc în primul «11». La alte lucruri nu mă gîndesc acum", a punctat francezul, care a intrat în ultimele şase luni de contract.

Godemeche a făcut o scurtă radiografie a anului trecut: "Cred că atunci cînd tragem linie putem să spunem că echipa a avut un 2012 foarte bun pentru că în vară a cucerit titlul, iar în cea mai importantă competiţie europeană a adunat 10 puncte. A fost o victorie uriaşă şi pe Old Trafford, iar singura care ne-a lipsit a fost calificarea în primăvara Ligii".

"Inter rămîne Inter"
Chiar dacă au ratat la mustaţă accesul în primăvara Champions League, "feroviarii" vor avea parte de o "dublă" infernală cu Inter Milano. "Un club mare este un club mare şi are oameni de calitate. Inter s-a schimbat mult în ultimii ani, au plecat foarte mulţi jucători, dar au păstrat un schelet foarte important cu Zanetti, Cambiasso sau Milito, fotbalişti ce dau mare calitate jocului. Pe vremea lui Mourinho se putea vorbi de o echipă în adevăratul sens al cuvîntului, acum au rămas nişte jucători cu calităţi individuale extraordinare, ce pot decide oricînd o partidă. Totuşi, cred că avem şansa noastră, mai ales dacă vom face o pregătire aşa cum trebuie", a concluzionat Godemeche.

"Noi nu anunţăm ca alţii că vom juca finala Europa League, că-i vom spulbera pe toţi, noi sîntem obişnuiţi să «vorbim» pe teren, aşa cum am făcut-o pe Old Trafford, de exemplu" (Nicolas Godemeche, mijlocaş CFR)

"CFR a progresat constant în ultimii ani şi a cucerit trofee, acum trebuie să facem tot posibilul să păstrăm tradiţia şi în noul sezon" (Nicolas Godemeche, mijlocaş CFR)

9 partide ca titular a jucat Godemeche în toamna lui 2012, în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
cfrclujole
cfrclujole  •  06 Ianuarie 2013, 22:02
Postat de andystar pe 06 Ianuarie 2013, 20:47

Frustratul asta de unde a mai aparut ? Se crede si asta o vedeta ,toti care ajung in ROmania sunt mari vedete ,ei de fapt nu Stiu ce inseamna Steaua in europa si ce a facut aceasta echipa !

Si ce a zis, de rau, de Steaua?? Nimic! nu te mai umfla atat in pene ca nu e cazul! Facea referire la berbecul vostru care se vede deja castigator al EL! Inainte de a comenta, citeste articolul si nu doar titlul!

andystar
andystar  •  06 Ianuarie 2013, 20:47

Frustratul asta de unde a mai aparut ? Se crede si asta o vedeta ,toti care ajung in ROmania sunt mari vedete ,ei de fapt nu Stiu ce inseamna Steaua in europa si ce a facut aceasta echipa !

cfrclujole
cfrclujole  •  04 Ianuarie 2013, 19:27
Postat de cobra234 pe 04 Ianuarie 2013, 15:31

EU CRED CA O LEGE AR TREBUI DATA CA ORICE ECHIPA ROMANEASCA SA JOACE CU 60% JUCATORI ROMAI,,TREBUIESC PROMOVATE VALORILE NOASTRE NU GUNOAIELE ALTORA,,SA FIM SERIOSI ,,FOTBALISTII NOSTRI PLACA IN FRANTA,, Godemeche. JOACA LA CFR,,DE ERA O VALOARE JUCA SI EL LA PSG SAU OLYMPIC M

cu jucatorii astia am juca in CL si am facut-o bine! de portughezice zici? si ai lor si ai nostri??

Vezi toate comentariile (31)
Comentează