FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Golanski: "Nu au discutat cu mine de prelungire, dar s-a refuzat o ofertă din Rusia"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Fundaşul Stelei, Pawel Golanski, spune că a avut o propunere din campionatul Rusiei în această iarnă, dar că oficialii grupării din Ghencea au respins-o şi mărturiseşte că nu a primit încă nici o propunere de prelungire a contractului scadent în iunie.

"În iunie mi se termină contractul cu Steaua, cel mai probabil nu mi-l voi mai prelungi. Au existat variante de transfer, una chiar din Rusia, dar clubul nu a acceptat oferta venită pentru mine. Se plăteau şi bani pentru mine chiar dacă eram în ultimele 6 luni de contract, însă voi continua în România, am un obiectiv important aici.

Trebuie să cîştigăm campionatul, sîntem într-o postură favorabilă şi nu vrem să ratăm şansa pe care o avem. Încă nu mi s-a propus prelungirea contractului cu Steaua, dar poate vine preşedintele cu vreo propunere, e greu de prezis acum", a spus Golanski citat de onet.pl.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  16 Februarie 2010, 17:48
Postat de kily pe 16 Februarie 2010, 15:37

Cine?! Lacatus? Nu am uitat. Bine ca a scapat Steaua si de el!

Asa e, asta era problema... Lacatus, Hagi, Dorinel, Bergodi; in nici-un caz nu e vorba de analfabetul care sta "la palat" si isi face nevoile pe tot ce are Steaua mai sfant. Sper ca esti mandru ca l-ai facut sa te reprezinte in Europa.

werder_fan
werder_fan  •  16 Februarie 2010, 17:02

lasa ca-s de valoare baneii si plesanii. Pawel daca i se da incredere poate fi unul dintre cei mai buni fundasi dreapta din campionat si in plus ii singurul de la steaua din linia defensiva care urca-n atac si care stie cu mingea.

 •  16 Februarie 2010, 16:42

respect pawel !!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează