FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, MÎINE, ORA 21:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Golgeterii dispar din faţa Stelei! » Ilijoski nu va juca în meciul cu trupa lui Stoichiţă

Ilijoski a venit gratis la +1   FOTO
Ilijoski a venit gratis la "stegari" în ianuarie, după ce i-a expirat acordul cu Metalurg Skopje

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 18:56

Ilijoski, cel mai important om al Braşovului, stă duminică pentru cumul de cartonaşe, după ce se întîmplase la fel şi cu "ilfoveanul" Rocha.

Cei mai buni atacanţi dispar din calea Stelei, în marşul trupei din Ghencea spre titlu. Roş-albaştrii au bătut la Chiajna cu 2-0 fără Rocha pe teren. Brazilianul, omul decisiv în revirimentul echipei lui Reghecampf în 2012, luase un "galben" în jocul cu Mioveni, înainte s-o întîlnească pe Steaua, şi a devenit suspendat. A încasat avertismentul într-un mod penibil, luptînd cu Viorel Dinu, colegul lui, care dintre ei să execute o lovitură liberă în prelungirile meciului.

Miză numai pentru bucureşteni
Tot contra Mioveniului a primit şi Ilijoski un cartonaş ce-l face neeligibil pentru Steaua. Braşovul a stat în returul acesta în macedoneanul care a dat 6 goluri şi o pasă decisivă, dar nu-l va avea împotriva roş-albaştrilor. "Galbenul" pe care Baze Ilijoski l-a încasat pentru un fault comis în minutul 55 la Mioveni e al 7-lea al lui şi din cauza asta vîrful de 27 de ani va vedea din tribună jocul de duminică.

FC Braşov - Steaua este extrem de important doar pentru oaspeţi, fiindcă bucureştenii mai luptă pentru titlu, în vreme ce ardelenii sînt ca şi salvaţi de la retrogradare, ei avînd şapte puncte peste primul loc ce duce în divizia a doua.

Urmează Niculae? :)
Culmea coincidenţelor sau a norocului Stelei? Marius Niculae să ia şi el un cartonaş în meciul cu Mioveni, din seara asta, caz în care ar deveni suspendat pentru derby-ul cu Steaua, de joi! Deci ar fi al treilea vîrf important al unei adversare a roş-albaştrilor absent din cauza "galbenelor"!

Riscul pentru Dinamo e s-o păţească mai rău de atît: în afara lui Marius, mai există şi alţi "cîini" importanţi aflaţi în pericol de suspendare: Djakaridja Kone, Moţi, Laurenţiu Rus, Strătilă şi Bălgrădean.

Şi Steaua tremură la Braşov
Pericolul cartonaşelor o pîndeşte şi pe Steaua. Echipa lui Stoichiţă joacă sub Tîmpa cu şase fotbalişti aflaţi la limita suspendării: Martinovici, Geraldo, Bicfalvi, Chipciu, Rusescu şi Nikolici. Chipciu abia revine după o suspendare, cu care a fost sancţionat ca urmare a eliminării din partida de la Chiajna (2-0).

2 atacanţi de careu mai are Braşovul în afara lui Ilijoski, pe Moutinho şi pe Hadnagy, scos din lot în acest moment. Împreună, au marcat 6 goluri, cîte are macedoneanul singur doar în sezonul de primăvară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
c24
c24  •  12 Mai 2012, 23:35
Postat de ardelean100suta pe 12 Mai 2012, 11:32

Aseara la Cluj s-au aratat 4 minute de prelungire si CFR a inscris in min 94:46 ! Probabil ca arbitrul mituit de clujeni prelungea pana inscriau ei. Dupa ce ne-au furat si la Sibiu cu artistul Beto ne-au furat si in retur. Sibiul este retrogradata pt este ordin sa iasa campioana CRF. SIBIUL E RETROGRADATA PT CA FOST FURATA DE CFR TUR-RETUR. BRAVO BETO PENTRU CE NE-AI FACUT, SA DEA DUMNEZEU DE SUS CE MERITI PRAMATIE ORDINARA !

pentru cultura ta generala golul se inscrie dupa 93 de minute si 10 secunde ://www.youtube.com/watch?v=EcVgXtmOOr8

silvercloud
silvercloud  •  12 Mai 2012, 14:49
Postat de ardelean100suta pe 12 Mai 2012, 13:14

SIBIUL E RETROGRADATA PT CA FOST FURATA DE CFR TUR-RETUR. BRAVO BETO PENTRU CE NE-AI FACUT, SA DEA DUMNEZEU DE SUS CE MERITI PRAMATIE ORDINARA !

La meciul tur, iti dau dreptate, a fost un gol care trebuia acordat Vointei anulat in mod eronat! La meciul de aseara, insa, arbitrul a inclinat balanta catre Vointa si numai norocul si inspiratia lui Maftei a facut ca CFR sa castige!! Asa ca nu vad care e motivul pentru care il injuri pe Beto!!

oricare
oricare  •  12 Mai 2012, 14:18
Postat de marin2 pe 12 Mai 2012, 13:09

Am o nedumerire GSP. De ce Ucluj are 30 partide , iar CFR Cluj are 31 . Asta doar pentru profesionisti .

Pentru ca CFR a jucat aseara maimutoiule. Te bagi in seama ca musca-n ...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează