FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA ADELANTE

Golgeterul Dănciulescu din Spania: "Credem în Primera Division"

Articol de - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Atacantul lui Hercules Alicante, Ionel Dănciulescu, a impresionat din nou în Spania. Golgeterul de 33 de ani este aproape de Primera Division şi speră că/i va avea adversari pe Ronaldo şi Messi, deşi acţionarii dinamovişti susţin că fac eforturi să-l readucă din vară înapoi.

 

Luni seară, Corbu' a învins cu 4-0 pe Cordoba, marcînd de două ori şi fiind declarat MVP-ul partidei. Colegii şi presa iberică au salutat revenirea atacantului după accidentare, iar Dănciulescu a răspuns: "Este meritul echipei că am învins. Ne dorim cu toţii să readucem pe Hercules Alicante în prima ligă spaniolă. Credem în promovare, este un final încins de sezon. Sper că această victorie cu Cordoba să aducă numai succese pînă la final şi atunci cu siguranţă ne vom îndeplini obiectivele".

Salutări către "cîinii roşii". Fotbalistul nu i-a uitat nici pe foştii săi colegi din Ştefan cel Mare: "Mă bucur că au învins la Alba Iulia, că sînt mai aproape de Europa League, le doresc tot binele de lume şi să se concentreze pe final de campionat pentru a scăpa de emoţii. Dinamo are nevoie de caractere tari şi de victorii!".

Hercules Alicante este pe locul 4 în Liga Adelante cu 6 etape înainte de final, la două puncte de echipele clasate pe locurile 2 şi 3, Levante şi Cartagena, şi la 5 puncte de liderul Sociedad..

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  12 Mai 2010, 19:59

bun, daca ati ajuns la sentimente mai bune, astept scuzele dumneavoastra cu precizarea ca desenul a fost preluat de pe blogul meu " omu si bulomu" ( nu trec adresa ca se sterge automat cred)

 •  12 Mai 2010, 19:36

de ce postati o ilustratie pentru care nu aveti acordul autorului??? de ce nu imi validati comentariile la acest articol???!!!

 •  11 Mai 2010, 14:41

vai frate daca iar il cheama lucescu pe asta la nationala emigrez in spania ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează