FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Golul dulce-amărui » Astafei a reuşit să înscrie pentru prima oară în tricoul Mediaşului

Astafei ar putea ajunge coleg cu Tănase la Steaua
Astafei ar putea ajunge coleg cu Tănase la Steaua

Articol de - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 22:04

Aplaudat de toată lumea pentru realizarea din poarta Stelei, atacantul medieşenilor îşi dorea o victorie în faţa trupei lui Reghecampf.

Victoraş Astafei (25 de ani) a fost eroul medieşenilor după ce a reuşit să marcheze în poarta Stelei. Vîrful de atac a înscris la al doilea său meci ca titular în tricoul grupării medieşene şi a adus un punct pentru formaţia antrenată de Cristi Pustai.

"Sînt bucuros că am putut să îmi ajut echipa. Pentru mine este important să cresc de la meci la meci, deoarece în momentul de faţă nu sînt 100% pregătit. Contează foarte mult să joc şi s-o fac cît mai bine. De acum îmi doresc să dau cît mai multe goluri pentru a aduna puncte. Sînt supărat pentru că nu am cîştigat cu Steaua pentru că ştiu că puteam mai mult. Cu puţină încredere şi curaj, am fi putut încheia partida învingători", a afirmat Astafei.

Casca, un obstacol
Atacantul a dezvăluit că a avut un presentiment înaintea partidei şi a văzut dinainte filmul bucuriei după primul său gol la Mediaş. "De abia aşteptam să debutez şi deja vedeam cum mă voi bucura alături de suporterii medieşeni. Atmosfera a fost absolut fantastică", a completat jucătorul.

Victoraş Astafei a explicat că nu este deloc încîntat de faptul că trebuie să poarte o cască de protecţie după o accidentare serioasă la cap într-un meci cu Astra din sezonul trecut, cînd evolua la FCM Tg. Mureş. "Nu consider casca pe care o port pe cap una norocoasă deoarece, dacă aveam puţin noroc, nu ar fi trebuit să o port", a conchis atacantul.

Nemulţumit de zestre
Mijlocaşul Ciprian Petre a sintetizat desfăşurarea confruntării cu Steaua. "A fost dureros că am primit gol pe final, mai erau doar vreo 10 minute de joc, iar cele 3 puncte ar fi fost foarte mari pentru noi. A fost un joc greu pentru că Steaua este o echipă care aleargă mult şi pasează foarte bine. Trei puncte este cam puţin pentru noi în patru runde, însă dacă vom învinge în următoarele două etape situaţia ar deveni în regulă", a spus Petre.

Eric pe turnantă
Oficialii grupării medieşene speră ca în două săptămîni să-l legitimeze pe mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira. "Dacă nu intervine ceva în aproximativ două săptămîni, Eric va fi jucătorul nostru. Bawab şi-a reluat şi el antrenamentele după perioada de accidentare, iar cu cei doi pe teren jocul nostru va creşte în calitate", a afirmat preşedintele Ioan Horoba.

Scapă Bud?
După ce a răbufnit nervos împotriva lui Pustai, care l-a schimbat în minutul 38, Cristi Bud nu va fi amendat de conducere. "Am foarte mare încredere în acest copil, iar el trebuie să aibă înţelepciune şi răbdare atunci cînd are parte de un asemenea moment în carieră. El trebuie să fie puternic şi să facă tot ce depinde de el să revină la forma care era înainte", a explicat Cristi Pustai. Conflictul a fost stins şi din partea jucătorului. "Recunosc că am fost foarte nervos, dar nu mi-aş permite niciodată să înjur un antrenor, cu atît mai mult pe Cristi Pustai", a spus Bud.

9 goluri a reuşit să înscrie Victoraş Astafei în prima ligă

"Cel mai plăcut sentiment pentru un jucător îl ai atunci cînd marchezi: te ambiţionează mai mult şi alergi de două ori mai mult" (Victoraş Astafei, atacant Gaz Metan)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mediash
mediash  •  14 August 2012, 13:49

Haide Gazu! cat mai multe puncte

Vezi toate comentariile (1)
Comentează