FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Golul nu mai vine de la colţ! » Steaua nu mai reuşeşte să înscrie din corner după plecarea lui Bourceanu

La orice corner executat de Bourceanu era pericol maxim în careul adversarilor Stelei
La orice corner executat de Bourceanu era pericol maxim în careul adversarilor Stelei

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 martie 2014 11:36

După plecarea lui Bourceanu, trupa din Ghencea n-a mai înscris nici un gol din corner, deşi media unor astfel de faze fixe în jocurile oficiale din 2014 a crescut faţă de prima parte a sezonului.

Steaua şi-a urcat media de goluri marcate pe meci în jocurile din 2014 faţă de cele din turul campionatului, însă nu mai ştie să înscrie din lovituri de la colţ.

În prima parte a sezonului, cît timp cornerele au fost executate mereu de acelaşi jucător, Alex Bourceanu, Steaua a înscris de nu mai puţin de 5 ori din astfel de faze fixe.

Acum, în cele 5 jocuri oficiale din 2014, Steaua n-a mai reuşit să înscrie nici măcar un gol din cornere, deşi media acestora a crescut faţă de primele 17 etape.

Acum, trupa lui Reghecampf a beneficiat de 42 de lovituri de la colţ, executate de Sînmărtean, Keşeru şi Stanciu, însă n-a rezultat niciodată gol.

În tur, media de cornere pe meci a fost aproape la jumătate din cît e acum, însă 5 dintre loviturile de colţ au fost transformate în assisturi de către Bourceanu.

Vochin "l-a pus" pe Bourceanu la cornere
Cum a ajuns Bourceanu să fie executantul loviturilor de la colţ ale Stelei? În urmă cu doi ani, Mihai Stoichiţă a recunoscut că ideea i-a dat-o Andrei Vochin, redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor. "El executa la Timişoara şi Poli marca des în urma centrărilor sale din corner", i-a spus Vochin lui Stoichiţă. "Lippi" i-a ascultat sfatul şi de atunci Bourceanu a bătut toate cornerele.

14% din golurile marcate în turul campionatului de Steaua, 5 din 36, au fost înscrise în urma unor cornere

10 pase de gol a oferit Bourceanu în turul campionatului, fiind încă cel mai bun pasator din lotul lui Reghe, urmat de Adi Popa (6) şi Cristi Tănase (4)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
submarina
submarina  •  11 Martie 2014, 20:05

Bourceanu a fost un slab executor de cornere la Steaua. sa fim de acord...majoritatea mingilor erau trimise pe jos si fara suficienta forta.

manty_one
manty_one  •  11 Martie 2014, 17:23
Postat de 14mai1948 pe 11 Martie 2014, 10:52

stati linistiti ,o sa vina si golurile de la colt-escu

stam linistiti catel,o sa vina si golurile de la colt-escu chiar in meciurile cu voi din Cupa,sigur el va arbitra unul dintre meciuri!:)))))))))

corectu
corectu  •  11 Martie 2014, 13:18

Nu conteaza de unde vin golurile.IMPORTANT E SA VINA.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează