FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A venit din liga a treia, iar Derby de România îl face titular! Are tupeu, a fost la locul potrivit, iar antrenorul îl place: „Incisiv, inteligent, va arăta mai bine”

Vicecampioana s-a impus din atitudine și din magia lui Coman și Olaru, însă atitudinea echipei din partea secundă și o altă eroare jenantă a lui Târnovanu au băgat Dinamo în meci. „Câinii
Vicecampioana s-a impus din atitudine și din magia lui Coman și Olaru, însă atitudinea echipei din partea secundă și o altă eroare jenantă a lui Târnovanu au băgat Dinamo în meci. „Câinii" au realizat prea târziu că pot mușca rivala.

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 17:10 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 18:14

Gonçalo Gregório, transferat de la Leiria, din al 3-lea eșalon lusitan, a dat dinamism ”câinilor” în partea secundă a derby-ului cu FCSB, a și înscris primul gol al roș-albilor de la revenirea în Liga 1, poate începe titular etapa viitoare cu Sepsi

Golul lui Gonçalo Gregório în finalul derby-ului a creat iluzia că Dinamo ar putea da marea lovitură și să bifeze o remontada de 0-2. Nu a fost cazul, dar "câinii" și-au găsit acel ceva de care să se agațe pentru proxima etapă, pe teren propriu, cu Sepsi, câștigătoarea Cupei și Supercupei României.

Abdallah sau Ghezali, unul dintre cei doi poate sări din schemă

Lusitanul a intrat din nou pe parcurs, la fel ca și în etapa inaugurală cu CSU Craiova (0-2), a adus un plus de atitudine în atac și a fost omul potrivit la locul potrivit, pedepsind gafa lui Târnovanu, care a scăpat mingea în față după șutul lui Larrucea. 

Gonçalo mai are de recuperat fizic, însă nu este exclusiv ca Ovidiu Burcă să apeleze din primul minut la el în perspetiva confruntării cu Sepsi. Abdallah a fost păstrat mai mult timp pe teren, comparativ cu Ghezali, dar niciunul nu a produs nimic pentru faza ofensivă a "câinilor".

Am ajuns unde mi-am dorit, la un club mare, acum e momentul să dau totul pentru încrederea acordată. Am văzut că este o steluță așezată lângă siglă, asta înseamnă că are cel puțin 10 campionate câștigate. Apoi, am descoperit că sunt 18 cucerite. Mai sunt două titluri până la a doua steluță de pe stemă, cred că toți dinamoviștii visează la ele.

- Gonçalo Gregório, atacant Dinamo

Ce se așteaptă de la Goncalo Gregorio

Ovidiu Burcă a fost mai inspirat decât omologul său, Elias Charalambous, schimbările produse de dinamovist au dinamizat jocul echipei sale. Într-adevăr, la 2-0 pentru FCSB.

11goluri în 22 de meciuri a înscris sezonul trecut Gonçalo Gregório în liga a treia din Portugalia

"Gonçalo nu este în forma cea mai bună, are un decalaj de pregătire, e un jucător promițător pe care l-am analizat bine, e incisiv, de careu, e un jucător inteligent, de la o săptămână la alta va arăta mai bine fizic, ca adaptare la ce înseamnă România, fotbalul românesc și ce ne dorim noi de la el", a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei.

Portughezul de 28 de ani vine de la Leiria, din liga a treia din țara sa, aceasta după ce a mai evoluat în Portugalia la echipe precum Pacos Ferreira, Leixoes, Casa Pia și Braga B. A mai jucat în Polonia, la Zaglebie Sosnowiec, în sezonul 2020/2021.

Goncalo Gregorio, noul atacant al lui Dinamo, și-a dus iubita la mare: Ines face senzație pe plajă!
monden
Goncalo Gregorio, noul atacant al lui Dinamo, și-a dus iubita la mare: Ines face senzație pe plajă!

Am obiectivele mele, mai întâi, îmi fixez să marchez 10 goluri, apoi o să vreau să dau 15! Dar mai întâi să ajut echipa și colegii.

Vreau să demonstrez tuturor, inclusiv mie, că sunt fotbalist bun. Vreau să fiu golgheterul echipei, iar lumea să mă țină minte. Cred că Dinamo este clubul care mă poate ridica și pe mine, eu vreau să răsplătesc încrederea avută în mine.

- Gonçalo Gregório, atacant Dinamo

VIDEO / FCSB - Dinamo. Ovidiu Burcă la galerie după meci

Citește și alte știri de la derby:

video Florinel Coman, fotbalist model: „Te iubesc, ești viața mea!” și „Regele Florinel, cu cele mai șmechere tunsori”

Cornel Dinu, dezlănțuit după derby: „Gigișor, s-au cerut afară sau ai vrut să-i odihnești?” » Nici Talpan n-a scăpat: „Pur caragialesc ”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (14)
bibi.gecali
bibi.gecali  •  24 Iulie 2023, 13:48
Postat de Averroes pe 23 Iulie 2023, 21:39

Ce sa ma roada, prostule? ca n-ati mai luat titlul de 16 ani? ca sunteti rasul continentului in cupele europene? ca ati RETROGRADAT? :)))

Ești *** oricum am luat-o! Îți pierzi timpul pe-aici fara rost, un *** cu aere de filozof de ***. Vii cu poante de bodegă, te crezi dăăăștept ca noaptea, prostu' satului. Bă ciobane, bă prostule, vezi să nu te curentezi când treci strada! Hai. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Averroes
Averroes  •  23 Iulie 2023, 21:39
Postat de parintele.gurgui pe 23 Iulie 2023, 20:47

Te roade gigist gretos??...*** asta nu a fost nici cenzurat, nici blocat, nici moderat de gsp.ro!! ***

Ce sa ma roada, prostule? ca n-ati mai luat titlul de 16 ani? ca sunteti rasul continentului in cupele europene? ca ati RETROGRADAT? :)))

ap0klyps3
ap0klyps3  •  23 Iulie 2023, 21:05
Postat de Averroes pe 23 Iulie 2023, 17:56

prietene, o sa stai tu la sueta cu haldan in clipa in care dinamoul va avea 2 stelute :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează