FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Grandin va avea cel mai mare salariu din Giuleşti » 25.000 € pe lună!

Elliot Grandin, Grandin, Rapid
Elliot Grandin, Grandin, Rapid

Articol de , - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Grandin semnează azi un contract pînă în iunie, devenind cel mai bine plătit giuleştean. Tot azi e aşteptat şi sîrbul Beljici, mijlocaş stînga

Negocierile cu francezul Elliot Grandin (22 de ani) s-au finalizat aseară, iar azi mijlocaşul urmează azi să semneze prin fax pe 6 luni, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. El va sosi luni sau marţi în România şi se va alătura lotului în cantonamentul de la Poiana Braşov.

George Copos s-a implicat personal pentru ca discuţiile cu ex-fotbalistul lui Marseille să nu mai tergiverseze şi a fost generos cu francezul: îi va da 25.000 de euro lunar, cu 15.000 mai mult decît se preconiza iniţial! "Ne-am înţeles, totul e stabilit, aşteptăm actele pentru a le parafa. Am simţit pe propria piele cît de bun negociator este domnul Copos. Pe de altă parte, e un om extraordinar", a declarat impresarul lui Grandin, Gad Cohen.

Un alt jucător foarte aproape de a semna cu Rapid este sîrbul Nikola Beljici, mijlocaşul de bandă intrat în ultimele 6 luni de contract cu OFK Belgrad. "Sîntem în negocieri avansate cu Beljici, îl aşteptăm miercuri în ţară. Transferul lui nu depinde de cel al lui Grandin", au precizat conducătorii Rapidului.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
 •  13 Ianuarie 2010, 12:28

la bani astia eu cred ca putea sa ia altceva mai bun...eu zic ca mara era mai bun e liber .....aia de la sportul gata?it s over?....

 •  13 Ianuarie 2010, 11:17

cam mult pt 6 luni contract. sa fie atat de bun? ma intreb ce l-a determinat pe copos sa accepte 250 mii in loc de 120? chiar as fi curios! in sf sa speram ca chiar e bun si nu se accidenteaza. daca chiar e bun, atunci jos palaria pt georgel! hai rapidu!

suporter_rapidist
suporter_rapidist  •  13 Ianuarie 2010, 09:44

aha... inseamna ca de acum incolo n-o sa mai vedem "stiri" zilnice cu salariul lui Spada , ci cu salariul astuia...:)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează