FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Granzii Italiei au venit după un stelist » Suma importantă pe care o oferă pentru diamantul Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 14:01

În acest sezon, Nicușor Stanciu este cel mai bun jucător al Stelei, fiind decisiv în rezultatele excelente obținute de formația roș-albastră.

Evoluțiile mijlocașului de 22 de ani au atras atenția marilor echipe ale Europei, iar la meciul cu Astra, 2-0, scouterii celor de la AC Milan și Inter Milano l-au urmărit pe stelist, care a și marcat.

Cele două formații din Serie A sunt încântate de Stanciu și sunt dispuse să dea 4 milioane de euro pentru a-l transfera, potrivit DigiSport.

Cu toate acestea, Becali, care i-a prelungit recent contractul lui Stanciu, ar vrea o sumă mai mare și nu are de gând să înceapă negocierile cu formațiile italiene.

În acest sezon, Stanciu a jucat 31 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 12 ori, fiind golgheterul echipei, și oferind 7 pase decisive.

2.500.000 €este cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt.de

Ieri, Gazeta Sporturilor a făcut o analiză a evoluțiilor lui Nicușor Stanciu din acest sezon. Vezi aici detalii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mvradulescu
mvradulescu  •  19 Martie 2016, 08:22
Postat de vasy86le pe 16 Martie 2016, 16:40

Singurul jucator de la steaua care imi place, e bun, foarte bun, trebuie sa fii paralel cu fotbalul sa nu vezi ca Stanciu are calitate,daca face 4 milioane, nu stiu,dar ca jucator, a aratat ca are clasa.

Cred că ați greșit spunând o vorbă bună despre un jucător care joacă în prezent la Steaua ... Nu m-aș mira să reacționeze câțiva "pretenari" și să arunce la adresa dumneavoastră câteva epitete care nu v-ar face plăcere ! Oricum, eu pun o bilă albă în dreptul obiectivității unora dintre adversarii noștri tradiționali !!! Cu tot respectul !

251809008486653
Ghita Ghee  •  16 Martie 2016, 23:39

Mai jurnalist.gsp.ce diamant vezi tu in romania....bun dupa parerea ta toti de la fcsb.sunt smarde...BV!@!

demolarii
demolarii  •  16 Martie 2016, 23:08

Maxim 2 milioane valoarea sa. Are 22 de ani iar conditia fizica nu poate fi inbunatatita serios la aceasta varsta. Nici psihicul. Dovada sunt Chiriches sau Rusescu.....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează