FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Grătar şi filosofie :) » Declaraţii spectaculoase marca Marius Şumudică, după ce antrenorul s-a împăcat cu primarul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 11:31

Concordia Chiajna, formaţia condusă de Marius Şumudică, a umilit-o ieri pe Dinamo, scor 3-0 în "Ştefan cel Mare", iar imediat după meci tehnicianul ilfovenilor a anunţat că se gîndeşte să demisioneze.

Şumudică a revenit în această dimineaţă asupra declaraţiilor, a anunţat că va rămîne la cîrma Concordiei şi a vorbit despre problemele pe care echipa sa le are.

"Am avut o discuţie de dimineaţă cu primarul, despre ceea ce se întîmplă aici. Într-un final am bătut palma. M-au întors şi mesajele jucătorilor pe care le-am primit peste noapte.

Erau probleme mici care deranjează. De exemplu să nu putem să ne antrenăm pe iarbă la un moment dat, ci pe sintetic, ca să nu stricăm gazonul. Probleme mici care se adună şi nasc probleme mari. Cu banii nu avem probleme, sîntem la zi cu salariile. Să ştiţi că nu e exclus să ajungem în cupele europene", a spus Şumudică la televiziunea sportro.

Marius Şumudică a început spectacolul declaraţiilor cînd a venit vorba despre cum sărbătorirea victoriei cu Dinamo: "Voi ieşi cu băieţii la un grătar. Ne vom simţi bine. Vom bea o bere. Ăsta-i modul nostru de a ne simţi bine. Micii sînt viaţa străinilor. Să-i vezi cum îi întorc pe grătar! Se mai frig, dar le place".

La distanţă de 20 de secunde, Şumudică a redevenit brusc superserios şi a avut o frază filosofică prin care a încercat să le transmită propriilor jucători să revină cu picioarele pe pămînt: "Trebuie să devenim duşmanii entuziasmului".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
john42buc
john42buc  •  19 Martie 2015, 03:02

mai joci la pariuri sumublatica?

bdgeorge
bdgeorge  •  18 Martie 2015, 16:16

din ciclul : Nu PLeaca Cainele de la Macelarie..

cristi47.reload
cristi47.reload  •  18 Martie 2015, 15:32
Postat de adriann_ pe 18 Martie 2015, 12:56

Cred ca Sumudica o sa-si schimbe in curand numele in "Platon de la Chiajna" sau ceva de genu' =))

Isi schimba numele in Ciow@ara je9oasa

Vezi toate comentariile (13)
Comentează