FOTBAL  »  Superliga  »  VALI BĂDOI RĂMÎNE LA TIMIŞOARA

Graţiat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2008 00:00

Marian Iancu şi-a schimbat poziţia, anunţînd că fundaşul dreapta e netransferabil

Preşedintele lui "Poli", Marian Iancu, a lăsat de înţeles zilele trecute că s-ar putea renunţa la Vali Bădoi şi Ionel Ganea. "E adevărat că Ganea şi Bădoi sînt la o anumită vîrstă, sînt spre final de carieră. Dusan va stabili în ce măsură pot ei să ajute echipa. El trebuie să se clarifice de puterea lor şi noi punem in aplicare", a explicat Iancu.
Ieri, patronul bănăţenilor a anunţat că plecarea lui Bădoi este exclusă!!! "E clar că postul lui e bine acoperit de el. Nu se pune problema să ne despărţim. Pe partea dreaptă avem în total patru jucători, doi mijlocaşi şi doi fundaşi, deci nu sînt prea mulţi", a spus boss-ul lui "Poli". În schimb, Bădoi nu s-a arătat afectat de incertitudinea care a planat asupra sa. "Dacă domnul Uhrin ar considera că nu mai are nevoie de mine, asta e. Dacă zice să rămîn, rămîn, dacă spune să plec, plec. Îmi doresc să rămîn la Poli, asta e clar", a declarat fotbalistul bănăţenilor.
Bădoi crede că grupele UEFA e primul obiectiv pe care Timişoara trebuie să-l bifeze în noul sezon. "Nu ştiu ce să spun de titlu. Pentru început să intrăm în grupele UEFA. Să fie apoi seriozitate, să muncim bine şi dacă ne merge jocul, putem apoi să ne gîndim să atacăm şi titlul", a opinat Bădoi, care recunoaşte totuşi că Timişoara s-a întărit mult în vară: "Transferurile făcute sînt foarte bune. Acum Poli e o echipă mai bună decît în iarnă, cînd am venit eu."

14 meciuri a jucat ca titular Bădoi pentru Poli în returul sezonului trecut, reuşind o pasă de gol

Tratative cu Srhoj
Iancu a avut o întîlnire ieri cu John Srhoj (26 de ani), pentru a pune la punct detaliile despărţirii de "Poli". Australianul nu a mai intrat în vederile lui Uhrin pentru viitorul sezon. "Din ce ne-a spus, nu mai are motivaţie să joace în România. I-am făcut o propunere, să joace pentru şase luni în Liga a II-a, la Buftea. E o serie puternică, ar putea să-şi reintre în ritm şi apoi să găsească o soluţie mai bună. Nu prea e de acord, dar ne-a spus că se mai gîndeşte şi ne dă un răspuns. Dacă chiar nu va vrea, o să vedem dacă putem ajunge la o înţelegere să devină liber", a spus Iancu. (Dana Surulescu)

"Sfaturi proaste"
Ajuns să se pregătească în liga a III-a alături de Poli II, portarul Marius Popa nu are nici o ofertă de transfer. "Impresarul lui vorbeşte mult şi face puţin. Îl învaţă ce l-a învăţat şi pe McKain şi asta nu e în folosul lui. Dacă după ce a fost cu echipa naţională la Euro 2008 nu are oferte care să-i convină, după ce va sta un an fără să joace, la vîrsta lui nu-şi va mai găsi loc la o echipă mare. E sfătuit prost şi gîndeşte prost", a spus Iancu.

Fără resentimente
Marian Iancu a încercat ieri să explice o eventuală despărţire de Ionel Ganea. "Ganea e un jucător de atac, de gol, care nu poate sta rezervă. Din cîte am văzut, tinde să creadă că nu mai este dorit, dar nu se pune problema de aşa ceva. Ganea ştie că dacă se va decide să plece, ar fi doar din motive sportive, după ce se analizează aportul lui în cadrul echipei. Tocmai de aceea s-a încercat şi o reprofilare în ultimele meciuri pentru ca antrenorul să-şi dea seama cu ce ne poate ajuta", a spus Iancu. (Dana Surulescu)

Amical cu scoţienii
"Poli" Timişoara joacă astăzi de la ora 19.00 al patrulea amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Adversara alb-violeţilor este echipa scoţiană FC Dunfermline. Meciul se va discuta în localitatea Bischofshofen, situată la 40 de kilometri de Kaprun, locul unde sînt cantonaţi elevii lui Uhrin. La partidă va asista şi preşedintele Marian Iancu împreună cu vicele Emil Roşianu.         

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează