FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

“Greii” joacă!

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Accidentaţi la Craiova, Lovin şi Rădoi vor putea să evolueze cu Dinamo, meci în care va reveni în primul “11” şi golgeterul Dică.

Lăcătuş are parte şi de veşti bune înaintea derbyului cu Dinamo. Dacă Golanski şi Pleşan nu vor putea juca, pentru că polonezul a luat “roşu” la Craiova, iar mijlocaşul a încasat al patrulea “galben” stagional, Rădoi şi Lovin au şanse foarte mari să înceapă ca titulari în finala campionatului.

Cei doi s-au ales cu accidentări sîmbătă, la confruntarea din Bănie. Însă Lovin şi-a revenit după co­mo­ţia cerebrală suferită contra ol­te­ni­lor, se va antrena normal în această săptămînă şi va fi titular duminică.

Rădoi a forţat la Craiova
Medicii sînt foarte optimişti şi în privinţa folosirii lui Rădoi în “Ştefan cel Mare”. La Craiova, căpitanul a venit la banca roş-albaştrilor ime­diat după golul lui Dayro Moreno şi i-a transmis lui Lăcătuş: “Nu mai pot să joc!”. Dar a continuat să e­vo­lueze într-un picior, agravîndu-şi afecţiunea.

Adi Ilie: “Mirel va juca, a avut un spasm muscular!”
“Doctorul mi-a spus că, în mod normal, Mirel va putea să intre. E de înţeles să aibă probleme pen­tru că el n-a făcut o pregătire de iarnă completă deoarece venea după o accidentare gravă şi acum, pe final de sezon, apar probleme mus­cu­la­re. A simţit un spasm mus­cular, deci e o contractură, nu le­ziu­ne. Va juca”, a spus ieri Adrian Ilie.

Un alt jucător extrem de important din axul central al Stelei, Nicolae Dică, va reveni în prima echipă după două etape de pauză, el absentînd la Craiova din cauza unei contracturi musculare.

 

Gigi: “Să ne închidem”
Gigi Becali a prefaţat derby-ul cu Dinamo şi a dezvăluit cum ar trebui să joace Steaua. “Noi trebuie să ne închidem. Cu Ovidiu Petre şi cu Lovin în centru, cu doi fundaşi centrali, nu ne trebuie să atacăm. 0-0, 1-1, astea sînt scorurile de care avem nevoie şi e greu ca Steaua să piardă în Ştefan cel Mare avînd în vedere că deţinem o apărare de fier. Dacă vom juca să ne apărăm sau pe atac? Vom juca pentru a fi campioni”, a spus Becali.

Lăcă: “Batem Dinamo!”
Antrenorul Stelei s-a arătat extrem de optimist înaintea disputei cu ma­rea rivală. “Suporterii noştri să stea liniştiţi, vom cîştiga în Ştefan cel Mare! Avem această forţă”, a spus Lăcătuş după succesul de la Craiova, al 11-lea din 13 etape în 2008.

Zapata are contractură
Un alt jucător care s-a ales cu pro­bleme după meciul din Bănie este Zapata. El a acuzat intrarea foarte dură a lui Mitchell din finalul par­ti­dei şi s-a ales cu o contractură mus­culară. Columbianul se află însă în afara pericolului de a rata derby-ul cu Dinamo.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (58)
 •  30 Aprilie 2008, 00:54

Domnule Lacatus, In meciul cu Dinamo trebuie sa luati taurul de coarne si sa atacati. Cel putin in prima repriza. Daca va veti retrage, parca vad scenariul meciului retur din semifinala UEFA.Habibou trebuie bagat obligatoriu in acest meci. Este singurul atacant de viteza si bataios pe care il aveti. Nu mai riscati cu Badea ca s-a fasait demult. De cand este la Steaua, niciodata nu a patruns si el spre poarta adversa cu mingea la picior. Cu Dayro, fara Banel titular.

 •  29 Aprilie 2008, 14:48

m-am scarbit de becali!

 •  29 Aprilie 2008, 13:16

pt ca are o semifinala de cupa Europeana de aia e GREU!!!!!!!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează