FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Greu de ucis » Constantin Anghelache nu vrea să renunţe la Dinamo. Cum a încercat să îi dea sfaturi tehnice chiar şi lui Mircea Lucescu

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 22:32

Actualul preşedinte al ”cîinilor” a încercat să-i dea sfaturi tehnico-tactice şi lui Mircea Lucescu spre finalul anilor '80, doar că reputatul antrenor l-a fentat.

Dinamo se pregăteşte să intre în 2015 cu Daniel Stanciu, numărul 1 executiv, şi cu Mihai Teja, antrenor principal. Ce se va întîmpla cu preşedintele Constantin Anghelache? Stanciu vrea să conducă singur, Anghelache nu doreşte să renunţe la funcţie, chiar i-a anunţat acest lucru pe jucători, cu toate că sînt presiuni ca el să plece.

"Dacă va continua, va fi mai mult decît un ghimpe pentru Stanciu, iar ultimul ştie asta", spun surse din fotbalul românesc. Încă şef la ASA Tîrgu Mureş, Daniel a fost văzut frecvent în ultimele zile la Rin Grand Hotel, acolo unde este şi sediul clubului. "Este o chestiune de zile pînă se va face anunţul oficial. De văzut dacă va mai rămîne şi Anghelache, e singurul semn de întrebare", spun sursele GSP.

Ce-i răspundea Il Luce
Una dintre acuzaţiile pe care diverşi oameni ce-au avut legătură cu Dinamo o fac la adresa lui Anghelache este faptul că s-ar fi implicat în treburile lui Flavius Stoican, că i-ar fi dat acestuia diverse indicaţii. Foste glorii ale lui Dinamo, care au evoluat pentru grupare la finele anilor '80, afirmă că preşedintele de acum, pe atunci oficial al clubului, avea "sfaturi" şi pentru Mircea Lucescu!

"Încerca să-i mai spună lui nea Mircea:«Uite, bagă-l pe ăsta sau pe celălalt, eu cred că e nimerit!». Il Luce, care avea personalitate de atunci, deşi era tînăr, se uita la nea Costică, om important în regimul comunist, şi-i zicea pe un ton calm: «Costică, tu vezi să vorbeşti cu tovarăşii generali să asigure bunul mers la echipă, să aibă jucătorii bani! De echipă mă ocup eu!»".

"Ar fi incorect să vorbesc acum"
La sediul FRF, Mihai Teja, 36 de ani, a evitat să discute despre "subiectul Dinamo". "Sînt sub contract cu FRF, ca selecţioner al reprezentativei de tineret, n-ar fi corect să vorbesc acum despre o plecare la Dinamo", a spus tehnicianul.

"Una dintre condiţiile puse de mine a fost numirea lui Teja ca antrenor. E prima şi singura mea opţiune. Cu el vreau să colaborez pentru că îl cunosc foarte bine şi ştiu că are un nivel de pregătire ridicat. Îmi place cum gîndeşte, ce filosofie are şi cum vrea să construiască echipa", a spus Daniel Stanciu.

"Cînd toate lucrurile vor fi clare, vom anunţa. Vom vedea în ce măsură sînt potriviţi cei care vor veni. Îmi doresc persoane care să aducă un plus. Vom avea antrenor relativ repede. După Sărbători" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

"Domnul Anghelache a făcut foarte multe lucruri pentru Dinamo într-o perioadă extrem de grea. Încercăm să alcătuim o echipă cît mai unită pentru a face performanţă. Sîntem într-o continuă analiză" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

"Există un interes din partea domnului Negoiţă şi mă onorează propunerea. Va exista o creştere a bugetului. În doi ani şi jumătate vrem să cîştigăm titlul. Din punct de vedere sportiv, toată puterea va fi la mine. Eu voi conduce" (Daniel Stanciu, director general ASA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:41
Postat de 1745flo pe 16 Decembrie 2014, 18:10

Anghelache nu pleca tata ca ce se face saracu walahu, nu mai are pe cine injura si stii ca el are probleme la mansarda, sa nu dea-n el vreo dambla, ceva!!

nu asta e important. important era sa se intample ce am scris mai jos ca se intampla !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:41

este ! ura ! planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 02:44
Postat de mariuss72 pe 16 Decembrie 2014, 10:32

Bai ohaie galben-albastra, fugi si behaie in alta parte :))))

..)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează