FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Grevă la Dinamo! » Jucătorii au boicotat amicalul cu Real Balompedica, şefii ameninţă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 13:03

Dinamo nu îşi va mai încheia stagiul de pregătire din Spania cu amicalul împotriva formaţiei Real Balompedica Linense, din liga a treia spaniolă.

Partida a fost anulată, în locul ei fiind programată o şedinţă de pregătire, a doua a zilei după cea din această dimineaţă. Jucătorii sînt cei care au decis să nu mai joace cu echipa din liga a treia, în semn de protest pentru că nu li s-au plătit salariile. 

Şefii clubului din Ştefan cel mare au intervenit şi au sunat în Spania. Aceştia ameninţă că totul se va termina cu amenzi destul de mari şi cu diminuări contractuale de pînă la 25% pentru cei care au iniţiat protestul, care din cîte se pare ar fi liderii vestiarului.

Unora li s-au plătit salariile pînă în decembrie, altora pînă în octombrie, iar jucătorii sînt din ce în ce mai nemulţumiţi. "Roş-albii"  se apără şi spun că oricum vor munci, avînd un antrenament în loc de meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (106)
bigiu
bigiu  •  13 Februarie 2013, 21:05

AR TREBUI SA FIM ALATURI DE ECHIPA SI SA LE FACEM UN PROTEST . SA PLECE ACTIONARI CARE SUNT FALITI (BADEA ) FORZA DINAMO

pentrudinamo
pentrudinamo  •  13 Februarie 2013, 20:44

nica a fost rezerva k brazilieni

ziggyman
ziggyman  •  13 Februarie 2013, 19:46

real balompedica...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (106)
Comentează