FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş: "Am semnat pe 3 ani. Vreau o victorie cu Sportul!"

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Noul antrenor al gorjenilor, Petre Grigoraş, speră să redreseze cît mai repede situaţia formaţiei din Tîrgu-Jiu.

 

"Domnul Condescu a dorit o colaborare pe termen mai lung. Nu am avut nimic împotriva pentru că are nişte idei bune în perspectivă. Se poate crea o echipă puternică! Deşi nu vin într-un moment prielnic, am analizat lotul şi cred că putem reuşi în acest proiect", a spus Grigoraş.


Tehnicianul a dezvăluit planurile sale. "Am pus accent pe forţa de grup şi mai puţin pe individualităţti. Un exemplu este Oţelul unde am lucrat 3 ani şi jumătate nu cu jucători cunoscuţi, dovadă că nici unul nu a fost luat la echipa naţională. Timpul ne presează, au trecut 10 etape, şi nu mă mai pot gîndi la o acomodare. Nu vreau să caut scuze că am nevoie de o lună sau două să cunosc echipa şi apoi vor veni rezultatele. Este primordial să cîştigăm meciul cu Sportul", a spus Grigoraş.

Grig a dezvălui şi termenii în care înţelegerea lui cu Pandurii poate lua sfîrşit. "Durata contractului este de trei ani. Am discutat cu Marin Condesc şi i-am cerut ca atunci vom considera că nu sîntem compatibili, cînd rezultatele vor întîrzia să apară şi echipa nu va acumula puncte, să ne strîngem mîna şi să anulăm actele fără pretenţii. E logic şi demn", a explicat antrenorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează