FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VASLUI 1-2

Grigoraş, atac dur la arbitru: "Robert Dumitru e bolnav, el a făcut diferenţa"

Grigoraş a anunţat după meciul cu Vaslui că va pleca în concediu
Grigoraş a anunţat după meciul cu Vaslui că va pleca în concediu

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 00:01

Grigoraş a criticat dur arbitrajul la finalul sezonului şi a anunţat că acesta a fost ultimul său meci în acest sezon.

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, a fost extrem de nervos la finalul partidei. Tehnicianul l-a acuzat dur pe "centralul" Robert Dumitru, reproşîndu-i lovitura de la 11 metri acordată în minutul 76 şi golul doi al vasluienilor, unde acuză henţ la Papp.

- Domnule Grigoraş, cum a fost meciul?
- Ce să zic? Oaspeţii au jucat senzaţional, o prestaţie fantastică. Ştiam că sînt puternici, dar nu ne aşteptam să practice un joc fabulos!

- Sînteţi ironic!
- Da, am glumit! Jocul a curs în favoarea noastră tot timpul, îmi felicit echipa! Vasluiul a cîştigat datorită arbitrajului! Ştiţi că, de obicei, mă interesează doar fotbalul, dar nu mai poţi să-ţi stăpîneşti jucătorii cînd se întîmplă aşa ceva!

"Plec în concediu!"

- La ce vă referiţi?
- Păi, a fost penalty la 1-0? Cardoso cade şi se loveşte de Bello. E penalty? Apoi, la golul al doilea al lor, Papp loveşte cu cotul şi se dă gol. Diferenţa a făcut-o domnul Dumitru şi în tur, şi în retur. În plus, dacă-l întrebi ceva îţi dă nişte replici cu o nonşalanţă dezarmantă! E posibil să fie bolnav la cap.

- Credeţi că a greşit intenţionat?
- Dacă azi au fost greşeli omeneşti, eu plec de la echipă! E ultimul meu meci la Pandurii în acest sezon. Am vorbit cu patronul şi voi pleca în concediu, nu mai pot, nu mai rezist! Cel puţin pentru acest sezon, e ultimul meu meci! Nu vreau să ajung în spital.

"M-am întors cu 150 de ani în urmă. Valizele le-au luat minţile tuturor! Vă puteţi imagina că la penalty a venit primarul oraşului, a dat cu picioarele în uşă, a scuipat, s-a repezit la Daniel Stanciu?! Sînt turbaţi!" (Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui)

Gol validat aiurea
Robert Dumitru nu a avut deloc parte de un meci uşor, avînd trei faze dificile!

1. min. 71 - a dictat penalty după ce Cardoso s-a dezechilibrat şi a căzut peste picioarele lui Yero Bello, împiedicîndu-l pe atacantul nigerian să ajungă la minge. Verdict GSP: decizie corectă!

2. min. 83 - l-a eliminat pe Marius Constantin după ce stoperul l-a oprit pe Alexandru Grigoraş din situaţie clară de gol. Verdict GSP: decizie corectă!

3. min. 86 - a validat golul lui Papp, după ce stoperul a reuşit să înscrie din apropiere cu capul. Gorjenii au cerut henţ, însă reluările GSP TV nu lămuresc acest lucru. În schimb, a fost fault în atac, vasluianul faultîndu-l pe Alexandru Grigoraş în săritură! Verdict GSP: decizie eronată!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
danytz
danytz  •  11 Mai 2012, 09:02

Ce fel de specialisti sunteti ? La o faza identica la lovitura libera dupa deviere s-a dat ofsaid nu am spus-o eu,s-a spus ca in momentul devierii jucatorul in atac era cu un pas in fata liniei de aparatori chiar daca in loc de portar e un fundas ,s-a spus ca nu conteaza daca e portar sau fundas dar undeva s-a gresit ori atunci ori acum fazele sunt identice !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează