FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA TG. JIU

Grigoras: "Cardoso e o nulitate, nu mai are ce cauta la Pandurii!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2010 00:00

Petre Grigoras a facut prima victima la Pandurii. Fundasul brazilian Alexandre Cardoso a fost trecut pe linie moarta de catre antrenor. Motivul a fost explicat chiar de antrenor în emisiunea Sportul Gorjean de la Radio Infinit.

„Cardoso este un jucator special. Cred ca se trezeste undeva într-o tara în care el se crede ca e destept si restul sunt prosti. Pentru mine, personal, Cardoso, pentru gesturile facute si atitudinea avuta, este neinteresant ca fotbalist la Pandurii. Chiar daca îi supar pe multi si este iubit de tribuna. Am nevoie de luptatori si de oameni curajosi.

Nu am nevoie de jucatori care sa dea numai din gura. Iar pentru lucrul acesta, îmi pare rau sa spun, pentru mine este o nulitate. Cardoso nu va mai face parte din lotul pandurilor. Sau daca va face parte, nu voi mai face eu. Nu putem sa toleram la infinit niste fite de jucatori.

Pe terenul de fotbal, într-un sport de performanta în care esti platit, trebuie sa demonstrezi ca esti jucator profesionist. Daca nu dovedesti asta te lasi”, a declarat Grigoras la postul local de radio.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
suiac
suiac  •  03 Noiembrie 2010, 19:55

Bravo Grigoras! Aceiasi parere o avea si Ionut Badea despre acest jucator,care joaca doar pentru el si nu ajuta cu nimic echipa. Din ce am vazut mingile aflate la el ajung in proportie de peste 90 % la adversari si nu sunt centrate cum ar fi normal in fata portii "pe atacanti".

nebun_dupa_poliiasi
nebun_dupa_poliiasi  •  03 Noiembrie 2010, 16:16

asa a facut golana$ si la iasi. a venit si a alungat titulari, si si-a adus nulitatile lui care ne-au retrogradat cu brio. vedeti ca omul e dus cu capul.

kefren1990
kefren1990  •  03 Noiembrie 2010, 16:14

tin sa te contrazic , si romario a fost la fel ,si a lucrat cu destui antrenori care impuneau respect, dar avea clasa si pur si simplu n-aveai ce sa-i zici, cardoso este ca romario in afara terenului

Vezi toate comentariile (16)
Comentează