FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CS SEVERIN, AZI, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Grigoraş e îngrijorat înaintea meciului cu Severin: "Sîntem ca un boxer care a luat două upercuturi!"

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 14:17

Antrenorul gorjenilor e dezamăgit de ultimele două meciuri pe care le-a pierdut, împotriva Viitorului şi a lui Dinamo şi speră ca echipa sa să se redreseze în meciul cu CS Severin şi să obţină cele trei puncte, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 19:00.

"Am jucat sub nivel mediu, dacă jucam sub nivel înalt alta era starea noastră de spirit. Sper să ne ridicăm de la pămînt. Sîntem ca un boxer care a luat două upercuturi destul de serioase, dar sper să cîştigăm cu Severinul, este esenţial. Mă îngrijorează şi forma noastră, pînă acum aveam 5-6 ocazii de gol, iar cu Dinamo am fost mult sub aşteptări", a comentat Grig.

Antrenorul a vorbit strict şi despre meciul cu CS Severin: "Cele trei puncte sînt exterm de importante. Este o mică scădere în joc. Poate că pe undeva explicabil pentru că am folosit aceeaşi jucători. Este o scădere, dar să nu fie prelungită. Nu e nimic pierdut, dar trebuie să ne trezim repede că altfel strălucirea noastră va apune. E un moment greu al echipei, în ultimele trei jocuri am marcat un singur gol şi asta ne dă de gîndit", a încheiat Grigoraş.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
oaia_turbata
oaia_turbata  •  05 Noiembrie 2012, 19:04

Când a mers bine mai mult de câteva luni o echipă antrenată de Grig?

mbogdan80
mbogdan80  •  05 Noiembrie 2012, 14:23

forza pandurii..nu va lasati..pser sa terminati campionatul pe locul 2

Vezi toate comentariile (2)
Comentează