FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-0

Grigoraş îi laudă pe roş-albaştri: ”Steaua nu mai poate fi oprită”

Grigoraş s-a mulţumit cu remiza reuşită în faţa Stelei.
Grigoraş s-a mulţumit cu remiza reuşită în faţa Stelei.

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 20:41

Antrenorul principalei urmăritoare explică de ce formaţia lui Reghecampf nu poate fi depăşită de nimeni din Liga 1.

Steaua n-a cîştigat la Tîrgu Jiu şi Pandurii se află în continuare la numai trei puncte de liderul din Ghencea. Grigoraş vede însă o luptă dezechilibrată: "Cine e implicat în fotbal înţelege foarte bine ce înseamnă egalul pe care l-am obţinut noi. Steaua e de departe cea mai bună din România şi greu va mai putea cineva să-i stea în cale aşa cum am izbutit noi".

Cum s-a ajuns la situaţia asta? Tot antrenorul explică: "Mi se pare că după ani de căutări, Steaua a ajuns pînă la urmă la formula pe care o căuta. Are cel mai bun lot din ţară şi a devenit şi unul omogen, cu soluţii pe toate posturile. Am fost impresionat cînd m-am uitat pe banca lui Reghecampf şi am văzut ce fotbalişti avea la dispoziţie. Şi am mai văzut cîţiva buni şi prin tribune! Noi am avut o şansă mare să marcăm în prima repriză, dar fiindcă n-am profitat atunci, Reghe şi-a permis să introducă pe teren doi internaţionali, pe Pintilii şi pe Tănase, şi astfel să schimbe tot jocul".

Grigoraş crede că doar o formaţie construită la fel ca Steaua ar putea să se bată de la egal la egal cu formaţia din Ghencea: "Acolo s-au investit an de an milioane şi milioane pe achiziţii. Au fost luaţi cel mai bun de la Braşov, cel mai bun de la Piteşti, de la Chiajna, de peste tot. Nouă ne-au luat căpitanul înaintea sezonului, pe Pintilii, şi Steaua îşi permite să-l folosească numai în repriza a doua. Aştept momentul cînd o să pot şi eu să-mi permit să cumpăr căpitanul roş-albaştrilor şi mai vorbim atunci despre echilibru. Altfel, e greu de tot să ţină cineva pasul cu Steaua!".

3 jucători luaţi de la Pandurii a avut Steaua pe teren la Tîrgu Jiu: Matei, Martinovici şi Pintilii. Al patrulea, Chiricheş, s-a aflat în tribună deoarece era răcit, iar Stanca a rămas rezervă

800.000 de euro a plătit Steaua pe Răduţ, transferat de la Curtea de Argeş. Împrumutat la Pandurii, el a fost cel mai bun jucător al lui Grigoraş în derby-ul de duminică

4 milioane de euro au costat steliştii care au fost rezerve la Tîrgu Jiu. Dintre cele şapte rezerve ale lui Grigoraş, pe nici una nu s-a plătit sumă de transfer

"Steaua e cea mai iubită echipă din România, de departe. Cred că şi duminică, la Tîrgu Jiu, au existat suporteri stelişti gorjeni, care nu s-au manifestat din respect pentru Pandurii" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
manu.
manu.  •  23 Octombrie 2012, 14:41

m-ai convins Grigoras, iti place sa stai in genunchi in fata ciobanului; pofta buna!

totdd
totdd  •  23 Octombrie 2012, 09:46
Postat de bazileon pe 23 Octombrie 2012, 09:28

Pai cum sa vorbeasca de rau daca-i un stelist fanatic? L-a mentinut in teren pe mediocrul de fiu, insa i-a scos pe Maxim (febra mare!) si Radut (barba mica). O fi antrenor bun, dar e un zero la obiectivitate. Dar trebuie sa intelegem ca laudatorii Stelei sunt oameni de bun simt: mai bine lipsa!

fisu' a fost unul din cei mai periculosi jucatori ai lor in meciul cu noi. si in meciul cu noi, chiar au jucat fotbal nu ca in meciul cu dinamo. vorbesti prostii. aaa, ca e stelist da. e stelist, dar cand a putut, a batut steaua. de cate ori s-a putut. pai nu ne-a batut stttutgart la ei si credeai ca ne bat pandurii ?

joaquin
joaquin  •  23 Octombrie 2012, 09:45
Postat de totdd pe 23 Octombrie 2012, 09:15

pt ca luptam pe trei fronturi. campionat,cupa si europa league. aia trebuiau odihniti pt meciul cu molde ! greu aaa?

Iar cațiva (vreo 9 !) mai merg si pe la națională !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează