FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş îşi laudă vedeta: "Locul lui e la o echipă mare şi la naţională!"

Maxim (stînga) e pariul lui Grigoraş pentru naţională
Maxim (stînga) e pariul lui Grigoraş pentru naţională

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 12:06

Antrenorul Pandurilor este convins că a dat lovitura prin transferul lui Alexandru Maxim


Antrenorul Grigoraş nu mai conteneşte cu laudele la adresa fotbaliştilor săi, care au reuşit să obţină nouă puncte din nouă. "Cu cît rămîne mai serios în pregătire, Maxim va avea încrederea mea! Trebuie să-şi urmeze destinul, locul lui e la o echipă mare şi la naţională! Şi Răduţ e foarte talentat şi tînăr, ca şi Maxim. Sînt jucători rari în ţară care pot să elimine adversarul uşor prin dribling şi să aibă şi execuţie", a comentat Grig.

Tehnicianul mărturiseşte şi reţeta succesului din spatele promovării multor tineri la prima echipă. "Avem un centru puternic, cu peste 400 de copii. Se lucrează bine, dar mai trebuie umblat la infrastructură. Sînt promisiuni că se vor face încă două terenuri. Copiii vin, au dorinţă, văd că au şansă să meargă mai departe, iar noi i-am promovat şi îi vom promova la echipa mare cît timp vor arăta că sînt serioşi", a încheiat Grigoraş.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
th3o93
th3o93  •  11 August 2012, 20:42

FORTZA GRIGORAS.....orice ar face pt mine si pt Targu-Jiu o sa ramana cel mai bun antrenor...JOS PALARIA PETRE GRIGORAS!!!!!

nino
nino  •  09 August 2012, 16:16

Mare dreptate are Grigoras . Maxim daca va fi ferit de accidentari are mari sanse sa fie mare. Se vede talentul.A fost laudat de Vochin, Ilie Dumitrescu,Sorin Cartu si alti oameni importanti in analiza fotbalului romanesc.

alexandrurusu
alexandrurusu  •  09 August 2012, 15:29

Sper sa se intoarca candva la Otelul, el a facut echipa pe care o antreneaza Dorinel Munteanu acum, stie foarte bine potentialul jucatorilor, ii motiveaza excelent si promoveaza foarte mult tinerii. Echipele unde antreneaza el joaca spectaculos, chiar daca nu intotdeauna castiga, este unul dintre cei mai buni antrenori din campionat...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează