FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş jr. e testat de Grigoraş sr. la Pandurii

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 22:18

Alexandru Grigoraş va da probe în cantonamentul de la Sibiu pentru a rămîne în lotul gorjenilor sub comanda tatălui său.


Aflat în căutarea unui atacant pentru a-şi întări lotul, Petre Grigoraş s-a trezit la antrenamente cu fiul său, Alexandru (21 de ani). Liber de contract, după ce a evoluat sezonul trecut în Liga a 3-a, la Callatis Mangalia, Grigoraş junior a fost adus de preşedintele Eugen Pîrvulescu pentru a fi testat de "principalul" gorjenilor.

"Mi-au făcut o surpriză. Alex este liber de contract după ce a reuşit promovarea cu Mangalia şi vrea să-şi încerce şansa. Dar îi va fi mult mai greu decît celorlalţi fiindcă am pretenţii mari de la el. Nu este nici un fel de presiune să îmi antrenez fiul, mai degrabă pentru el va fi o apăsare în plus", a comentat tehncianul.

Azi, Alex va face deplasarea în primul stagiu de pregătire al verii, la Sibiu, unde va trebuie să-şi convingă tatăl că merită să rămînă în lot. "Va fi tratat precum ceilaţi şi poate voi fi cu 10 la sută mai exigent cu el. Dacă va reuşi, cu atît mai mare va fi meritul lui, dar nu voi face nici o concesie. În cazul în care după primul cantonament consider că nu face faţă, nu va rămîne! Nu mă schimb pentru nimic în lume", a explicat Grigoraş senior.

"Nu sînt primul care îşi antrenează copilul. Dacă va avea tăria şi calitatea să se impună, foarte bine! Dacă nu, va pleca în altă parte!"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
eugenu
eugenu  •  20 Iunie 2011, 18:05

pai daca ciorescu de la sahtior l-a facut pe puiu de croncanitoare antrenor de nationala, asta de ce nu ar putea sa-l faca pe alexandru fotbalist de liga 1 ?

claudiuhrituleac
claudiuhrituleac  •  20 Iunie 2011, 09:07

Il vrei la Steaua!?????? :))))

suiac
suiac  •  20 Iunie 2011, 08:46

Plecati amandoi inapoi in Moldova ! Vai de mama voastra cat de jalnici sunteti! Credeam ca e mai destept Grigoras asta,dar vad ca e prost rau fratilor ! Rusinos ce se intampla.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează