FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Grigoraş la Dinamo? » Negoiţă: "Ţinem cont şi de rezultatele sondajului GSP"

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 noiembrie 2012 14:53

UPDATE Şedinţa în care acţionarii lui Dinamo vor să-l demită pe Dario Bonetti va avea loc azi la ora 17:00. Antrenorul italian va trebui să meargă şi la Comisia de Disciplină, unde va avea înfăţişare în privinţa conflictului cu Dumitru Dragomir. Pentru a contraataca, Bonetti intenţionează să-i facă plîngere la FIFA preşedintelui LPF.

-------------

UPDATE Unul dintre acţionarii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a vorbit la "Radio GSP Live" despre antrenorul care-l va înlocui pe Dario Bonetti.

"Ţinem cont de sondaje, de ceea ce vor fanii. Gazeta a dat nişte nume dorite de suporteri, vom ţine cont de asta. Dar şi dacă îi vom aduce pe Mircea Lucescu sau pe Mourinho, vor fi unii nemulţumiţi".

Într-un sondaj pe GSP.ro, cititorii l-au desemnat favorit pe Petre Grigoraş pentru a antrena Dinamo. Tehnicianul Pandurilor are 36% din voturi, urmat de Bonetti cu 24% şi Dorinel Munteanu cu 18%.

Chiar dacă fanii îl vor pe Grigoraş, acţionarii lui Dinamo au făcut deja primii paşi pentru a-l instala pe Dorinel Munteanu. Munti a discutat cu Nicolae Badea şi şi-a dat acordul să preia echipa.

------------------

Dinamoviştii se chinuie să scape de Dario Bonetti şi vor să-l instaleze pe Dorinel Munteanu. Dar italianul e greu de îndepărtat.

Bonetti a condus şi antrenamentul de azi-dimineaţă al "cîinilor" şi evită să aibă o discuţie decisivă cu acţionarii dinamovişti, în care să se stabilească termenii despărţirii. Problema o reprezintă clauza de 200.000 de euro, pe care roş-albii trebuie s-o plătească lui Bonetti în cazul în care îl demit.

S-au înţeles cu Dorinel
Şefii de la Dinamo au discutat deja cu Dorinel Munteanu, care ar putea prelua imediat echipa. "Dorinel şi-a dat acceptul, mai trebuie doar să ne înţelegem cu Dario Bonetti asupra ruperii contractului!", a fost concluzia acţionarilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
vl1717
vl1717  •  13 Noiembrie 2012, 16:18

oricum titlul e ratat....ADUCETI-L PE RADUCIOIU!!

nikonist
nikonist  •  13 Noiembrie 2012, 16:04
Postat de ave_biancorossi pe 13 Noiembrie 2012, 15:06

lasa-l ma valy ca e baiat bun dom Colonel. e haios ca vorbeste de secu tocmai unul ca el...)))) da na, hai, lasa-l sa ...behaie...)))) stii, el s-a mutat din giulesti la casa pe la statia de meteorologie, are padure in spate, canta mereu pasarelele in spatele casutei-viloi a lui nenea Colonelul....care uraste... uraste, ce ? pe secu...))) hi, hi.. isi uraste norocul deci...)))) si cum spuneam, dom COlonel e cam trilulilu.... de la pasaretul din spatele cabanei-casuta-viloi... ps - secu sa moara, viloiu sa coexiste cu dom COlonel...)))) mai date-n spanacul lui papai ma Colonele, ca prea se umflara muschii file pe talika...)))

ce colonel??? aiurea! eu unul am motive intemeiate sa nu-l cred: habar n-are cand e ziua armatei...abereaza despre evenimentele din dec89...cand a aparut pe acest site incerca sa convinga pe toata lumea (inclusiv stelistii) ca steaua e regala (opera regelui Mihai)..si multe altele Daniel e mic copil pe langa schizofrenicul acesta...cel putin moflea nu e asa de iritant.

vaalah
vaalah  •  13 Noiembrie 2012, 15:33
Postat de botizan pe 13 Noiembrie 2012, 15:23

Pai mnoh ... primar neprimar , si voi ati dat sampanii , trebuia sa veniti si cu ceva de mancare , ca ii arde la stomac numa de la alcool

Faliții nu au bani de salarii darmite de șampanii . Retrogradează sigur .

Vezi toate comentariile (92)
Comentează