FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎŞI CAUTĂ ANTRENOR

Grigoraş la Radio GSP: "Nu vreau să fiu un trecător prin Ghencea, să stau o etapă, două sau trei şi să mă dea cineva afară"

Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 18:55

Steaua caută antrenor, iar una dintre soluţiile lui Gigi Becali este Petre Grigoraş, antrenorul Pandurillor. Tehnicianul gorjenilor a confirmat că a fost căutat de la Gigi Becali pentru a prelua echipa din Ghencea la Radio GSP.

"M-a căutat domnul Becali. A fost o discuţie de principiu să vedem ce ar fi de făcut. I-am cerut timp de gîndire două zile, nu aş vrea să fiu unul din cei şase antrenori care trec într-un sezon pe la Steaua. Am fost anunţat de către domnul Condescu că voi fi sunat, nu a fost nici o propunere de contract, doar s-a interesat de situaţia mea, prea multe nu am discutat.

Nu vreau să fiu un trecător prin Ghencea, să stau o etapă, două sau trei şi să mă dea cineva afară. Eu vreau să ştiu dacă cu actualul lot pot să fac performanţe. Am cerut un timp de gîndire, dacă domnul Becali mi-l acordă bine, dacă nu, asta e! Dacă voi mai fi sunat voi da un răspuns, acum nu pot să dau un răspuns. Este pentru prima dată cînd cineva din clubul Steaua mi-a propus să vin la Steaua", a spus Grigoraş la Radio GSP.

Gigi Becali a declarat că îl lasă pe Mihai Stoica să aleagă antrenorul, dar soluţiile sînt din ce în ce mai puţine. Totuşi, patronul a confirmat informaţiile apărute astăzi în Gazeta Sporturilor spunînd că Billy Costacurta, Ficcadenti, Ionuţ Badea şi Petre Grigoraş sînt pe lista Stelei.

În vizorul patronului din Ghencea mai este şi Ladislau Boloni, căruia i-a oferit un salariu anual de 600.000 de euro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
masacru99
masacru99  •  06 Iunie 2011, 20:55

ai probleme cu bani sau vrei sa ii faci din placere. intra pe castigabanibinisor. blogspot . com/

suiac
suiac  •  06 Iunie 2011, 19:38

Cu Grigoras antrenor , ratati sigur competitiie europene la anul. Nici la Tg.Jiu nu o sa faca multi pureci , veti vedea. A avut mult noroc in retur, atata tot.

miezu.
miezu.  •  06 Iunie 2011, 18:57

e foarte bun antrenor , il stiu de cand era la Faru . multe echipe plecau batute de la constanta printre care si steaua si dinamo si rapid . ar fi bine sa vina la steaua dar sa fie lasat sa antreneze el nu gigi

Vezi toate comentariile (17)
Comentează