FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII, MÎINE, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Grigoraş: "Rapidul dă aproape mereu 3 goluri pe teren propriu, ne va fi greu să luăm puncte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Petre Grigoraş, spune că elevilor săi le va fi dificil să plece neînvinşi din Giuleşti şi vorbeşte punctele forte ale Rapidului în startul acestei stagiuni.

"Avem un meci foarte greu contra Rapidului. Cu Steaua şi Rapid am avut două partide legate în deplasare contra unor formaţii cu pretenţii la titlu. În Giuleşti, Rapid a pierdut numai două puncte, contra Oţelului. În rest, a cîştigat uşor şi are o medie de aproape 3 goluri marcate pe meci.

Echipa e susţinută de un public fantastic. Pentru jucătorii mei e cea mai bună ocazie de a li se vedea valoarea şi de a afla nivelul la care am ajuns. E greu să obţinem puncte, însă vom face tot posibilul", a spus Grigoraş la SPT FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
warchief_ro
warchief_ro  •  01 Noiembrie 2010, 11:10

Marcos Antonio e cel mai bun fundas din Romania de departe. Niciodata nu am avut apararea asa buna. O aparare buna iti castiga un campionat. Am incredere in Rapid anul acesta. Poate suna putin penibil dar Pique si Marcos Antonio ar fi un cuplu ideal pt Barcelona

danezino
danezino  •  01 Noiembrie 2010, 09:12

daca ati vazut meciul dintre steaua si pandurii,oltenii au fost de umplutura in repriza a 2, sa vedeti cum joaca cu rapid pana in ultima secunda.

radhu
radhu  •  01 Noiembrie 2010, 01:30

l0gan ...trezesteteee...trezesteee mai !Lasa exceptiile si dute la scoala, da!?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează