FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 0-1

Grigoraș se plânge că n-a primit niciun ban de la Pandurii și nu-și explică golul penibil luat de Lazar: "Avem 3 înfrângeri pe asemenea gafe"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 22:38

Petre Grigoraș s-a plâns de ghinionul pe care-l are echipa sa în ultima vreme, mai ales după înfrângerea din meciul cu Viitorul, scor 0-1, unde unicul gol a fost primit după o gafă a portarului Lazar.

"Ați văzut ce gol am luat! Știam că Viitorul pasează bine. N-au avut o posesie care să pună în pericol poarta noastră. În prima repriză am avut bara lui Herea, în partea a doua n-am reușit să fructificăm nimic. Am luat un gol care îți taie tot elanul. Cred că avem 3 înfrângeri în campionat unde toate golurile s-au luat în urma unor gafe monumentale.

Nu meritam să pierdem această partidă. Jucătorii noștri sub 21 de ani nu se ridică la nivelul titularilor. Ăștia sunt, cu ăștia defilăm până la final. La Lazar a fost o lipsă de concentrare. Te dărâmă un asemenea gol. E greu cu finalizarea. Trebuia să mai avem cel puțin două-trei puncte în plus dacă nu luam asemenea goluri", a declarat Grigoraș la Dolcesport.

Antrenorul Pandurilor a vorbit și despre problemele financiare cu care se confruntă echipa sa și spune că n-a primit niciun ban de când a venit la formația gorjeană. Tehnicianul a revenit la Pandurii la sfârșitul lunii iunie a acestui an.

"Eu n-am primit niciun ban la Pandurii de când am venit aici. Avem speranțe că ne vom lua banii. Chiar a venit cineva să ne încurajeze și să ne spună că se vor rezolva o parte din probleme în cel mai scurt timp. Jucătorii sunt de apreciat pentru că s-au antrenat și n-au comentat. Bineînțeles totul are o limită", a adăugat Grigoraș.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
antishtoia
antishtoia  •  24 Septembrie 2016, 10:16

Ce bani sa aibe amaratii astia de gorjeni? Astia sunt in zona defavorizata (si baneste si mintal) si or echipa de fotbal. De ce? Ca sa stea olteanul mandru cu burta goala la tembelizor sau pe stadion si sa faca, ce? Sa astepte bani de la ceilalti care muncesc! E, acum sa stea cu burta goala si cu mintea seaca!

1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  24 Septembrie 2016, 08:37

pe unde a fost grigoras numai in liga 2 i-a dus. e bun de falimentat echipe! la mai multe!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Septembrie 2016, 07:24

La omul sarac nici boii nu trag . Pandurii .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează