FOTBAL  »  Superliga  »  POLITEHNICA IASI

Grigoraş se plînge că nu i s-au adus jucătorii promişi de către conducere

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat că este nemulţumit de faptul că jucătorii promişi de conducerea clubului nu au ajuns încă sub comanda sa în cantonamentul de la Poiana Braşov, apreciind că obiectivele vor fi greu de atins.

"Dacă nu vin întăririle promise, ne va fi greu să ne atingem obiectivul. Încep să devin din ce în ce mai pesimist", a spus Petre Grigoraş pentru Mediafax.

Apoi a continuat: "Eu am anunţat conducerea care sunt posturile care trebuie întărite în această iarnă pentru a putea spera să rămânem în continuare în Liga I. De aducerea de jucători trebuie să se ocupe conducerea clubului, nu eu. Dacă nu vor fi acoperite aceste posturi, atunci eu îi antrenez pe cei de care dispun şi cu asta-basta".

Petre Grigoraş a mai precizat că jucătorii Vlad Bujor şi Daniel Bârladeanu, care au acuzat probleme musculare, au fost trimişi la un control la Bucureşti.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  19 Ianuarie 2010, 10:38

ma tarane...iti aduc aminte ca exista in satul tau numai vreo 15 oameni cu bani....porumboul, lacasugi , 11 din echipa si vreo 2 rezerve....restul sunteti niste amarasteni....nu confunda sarea cu piperul...ca o sa apuci sa fi la porci si gaste....apropos...ai mancat ceva azi avutule? :))))))))))))))))))))))))))))))))

 •  18 Ianuarie 2010, 14:49

Pai da bine bai beshenilor unde va sunt banii ca doar sunteti ditamai metropola....bine hai ca sunt rautacios vii dam pe MARKOVIC SI PE KIROVSKI asa ca sa nu ziceti ca vasluienii sunt rai sa aveti si voi echipa macar asa de supravietuit ca sa va putem bate de cate ori va prindem....liga1 nu ar mai fi la fel fara voi :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează