FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC VOLUNTARI 1-1

Grigoraș se teme de meciul cu Steaua și acuză lipsa de prospețime: "Încercăm să apelăm la profesionalismul jucătorilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 20:12

Petre Grigoraș s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate, 1-1 cu FC Voluntari, însă acuză lipsa de prospețime a echipei sale și spune că se așteaptă la un meci dificil în etapa viitoare cu Steaua.

"Astăzi s-a simțit lipsa de prospețime pentru că am jucat duminică, ei au făcut-o sâmbătă. Am venit și n-am reușit să ne recuperăm. Ambele echipe au fost preocupate de fotbal. Am avut și problemele pe care le-am avut.

Au fost jucători care au venit cu două zile înainte de jocul cu CFR și se pare că n-au apucat să se recupereze și să joace la diferență de 3 zile. Încercăm să apelăm la profesionalismul jucătorilor și să joace până în iarnă cât mai au contract. Poate în iarnă se vor rezolva problemele la club. Urmează o perioadă infernală pentru noi, trebuie să jucăm cu Steaua acum", a declarat Grigoraș la Dolce.

Florin Marin, antrenorul ilfovenilor, spune că echipa sa trebuia să câștige: "N-a fost un rezultat echitabil, trebuia să câștigăm. Bălan a avut alte trei ocazii de gol și la ultima fază a meciului probabil i-a fost teamă să nu rateze din nou și de aceea i-a pasat lui Cernat care a ratat".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  02 Decembrie 2016, 06:00

Exact bravo, de ani de zile aceleasi scuze asta s-a nascut obosit mereu cand trebuie sa joace cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Decembrie 2016, 00:28

Lasă Grigoraș, nu iti mai pregăti eșecul, de atâția ani te cunoastem !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează