FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Grigore rămîne modest: "Eu dau cu latul, nu sînt Pancu"

Nicolae Grigore a marcat golul decisiv în meciul cu Vaslui
Nicolae Grigore a marcat golul decisiv în meciul cu Vaslui

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 22:34

Eroul Rapidului de la Vaslui s-a specializat în acest sezon în lovituri de graţie.

Rapid şi-a descoperit noua armă secretă. Nu e atacant, e închizător. Nicolae Grigore i-a dat clasă lui Cassio în acest sezon şi a reuşit să lovească în două rînduri în momente foarte importante: în deschiderea drumului european, deplasarea cu Slask (3-1), şi la Vaslui (3-2).

"Cînd joci pe un teren greu şi nu ai un control bun al balonului, cel mai bine e să dai cu latul. Nu sînt eu nici vreun Pancu sau Grigorie ca să-mi iasă execuţiile cu ristul exterior. Aşa, mi-a venit instinctiv în minte să acopăr cît mai bine mingea centrată de Bozo. A avut viteză, chiar dacă n-am dat cu şiretul, iar cînd am văzut-o în plasă am explodat de fericire", şi-a descris Grigore reuşita.

Chiar dacă este jucătorul din lot cu cele mai multe sezoane în alb-vişiniu, Nicolae Grigore a fost de regulă pînă acum mai mult omul de nădejde la care Rapid apelează doar la greu. Aflat la al zecelea campionat în alb-vişiniu, închizătorul n-a renunţat la speranţa că va deveni titular de drept la echipa la care a început fotbalul.

8 meciuri ca titular şi 4 ca rezervă a bifat Grigore în tur, înscriind de două ori. În total, el a ajuns la 16 reuşite în Liga 1 în 192 de partide

Inbox:
»» Copos: "Nu mai e Gigi Becali-Machiavelli. De cîteva zile l-am descoperit pe Porumboiu-Machiavelli. Iar Porumboiu-Machiavelli este mai machiavelic decît Gigi Becali".
»» Lucescu jr. a fost surprins de camerele de luat vederi scuipînd, înjurînd şi făcînd semne obscene în direcţia fanilor vasluieni, la finalul meciului de marţi seară. Răzvan a cumulat pînă acum 4 etape de suspendare din cauza reacţiilor sale.
»» Zotta le-a transmis fanilor un mesaj pe Facebook: "Vă asigur că nu am făcut niciodată nimic ilegal şi nu am periclitat onoarea clubului. Ceea ce se încearcă acum, o mîrşăvie, nu poate estompa bucuria victoriei de la Vaslui!".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
criselly99
criselly99  •  04 Ianuarie 2012, 07:57

cand omu-i frustrat o da-n diverse. Rapid a castigat meritat.

sorineldobre
sorineldobre  •  22 Decembrie 2011, 10:47

eu am inteles din toate elucubratiile lui porumboiu ca 3 sau 5 fotbalisti ai lui au jucat pentru rapid in urma unor promisiuni facute de zotta ca-i ia la rapid sau ca i-a gasit unuia loc in rusia pe bani multi ca sa nu mai vorbim ca , pe langa ca a jucat in 6 oameni (5 jucau pt. rapid remember ?) si arbitrul a fost impotriva lui. pai daca facem aici o pauza asta era meci de 4 sau 5 - 0 pt. rapid. eu am vazut meciul si am vazut un meci de 2-3 meci de lupta .e adevarat ca sunt rapidist dar am incercat sa fiu realist.si de ce ar trisa niste jucatori de la vaslui ca sa vina la rapid ? parca vasluiul a jucat in UCL sau ma lasa memoria ? ma rog nu ma pricep eu .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează