FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - DINAMO 1-2

GSP a aflat adevăratele motive pentru care Borcea a decis să plece de la Dinamo!

Articol de - Publicat duminica, 22 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 iulie 2012 01:04

Cristi Borcea a ales să se despartă de Dinamo fiindcă simţea că nu mai deţine controlul. În plus, soţia sa, Alina, vrea să petreacă mai mult timp cu el şi cu fiul lor


Mîine, la ora 17:00, Cristi Borcea, 42 de ani, va susţine o conferinţă de presă la Bucureşti prin care va marca despărţirea sa de acţionariatul lui Dinamo. Omul de afaceri a ajuns deja în Capitală, însă evită să dea detalii despre motivele ce duc la această despărţire. Anunţată de mult timp, aşteptată, însă nimeni nu credea că ea se va produce, cu adevărat, prea curînd. Borcea va rămîne totuşi pînă la finele anului calendaristic în staff-ul administrativ al clubului, ca preşedinte executiv, după care va avea o funcţie onorifică, pe viaţă, în cadrul grupării.

Două dintre motivele importante pentru care Borcea nu doar că va rămîne mai mult la Miami, dar renunţă şi la acţiuni:

1. "Eu ori sînt numărul 1 în orice domeniu, ori deloc!"
, le-a spus acţionarul apropiaţilor săi. "Cristi a simţit că nu mai are controlul asupra lui Dinamo, iar legea o fac acum Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, de la Bucureşti. Orgoliul lui Borcea nu-i permite să fie doar unul dintre acţionari, el preferă să taie el pîinea, nu altcineva", au spus cei care-l cunosc.

2. Soţia sa, Alina, i-a cerut să petreacă mai mult timp acasă, alături de ea şi de fiul lor, George Alexandru, născut luna trecută. "Şi Cristi vrea să nu mai piardă vremea departe de ei doi şi să fie înjurat de lume pe stadioane. A înţeles că familia e mai importantă decît fotbalul", au mai spus amicii omului de afaceri.

7 milioane de euro ar urma să primească Borcea pentru acţiunile pe care le deţine şi finanţările făcute pentru Dinamo

"Cristi Borcea a trăit şi trăieşte intens pentru Dinamo, indiferent pe ce meridian se află. Nu e nici o smulgere, nu va fi o fractură, cred că am găsit împreună cele mai normale soluţii pentru această situaţie"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

"Îmi va lipsi un colaborator cu care am lucrat foarte mult timp. Va lăsa un gol instituţional. Sînt multe lucruri, am curajul să repet, mai multe bune decît cele nereuşite, legate de activitatea mea şi de activitata lui Cristi şi a celorlalţi"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
demonul_tau
demonul_tau  •  23 Iulie 2012, 21:42

credeam ca va deveni presedinte la Barcelona :)) daca tot merg acolo Pulhac, Munteanu si altii :))

goma
goma  •  23 Iulie 2012, 17:28
Postat de mariluc pe 23 Iulie 2012, 14:05

a plecat de la Dinamo si s-a retras la Maiami de frica proceselor pe care le are.S-a strans latul. DE la sofer la Dinamo cum o fi ajuns actionar.Cu complicitate caror persoane.

vezi ca nici copos al tau nu e curat.spatiile de la loterii+asocierea cu felix spune totul despre copos.

mariluc
mariluc  •  23 Iulie 2012, 14:05

a plecat de la Dinamo si s-a retras la Maiami de frica proceselor pe care le are.S-a strans latul. DE la sofer la Dinamo cum o fi ajuns actionar.Cu complicitate caror persoane.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează