FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - URZICENI, 18:30, GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

gsp a aflat cine e mijlocaşul dorit de Urziceni! Căpitanul lui Arles, Piocelle, este la Bucureşti pentru negocieri!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Mihai Stoica a anunţat aseară că Unirea Urziceni va continua campania de achiziţii, urmăînd a semna cu un jucător străin care să reprezinte o soluţie pentru centrul liniei mediane a vicecampioanei.

Presa franceză anunţă că liderul lui Arles Avignon, Sebastian Piocelle, va semna cu ialimiţenii în următoarele zile, după ce astăzi va fi prezent în România pentru a negocia direct cu oficialii Unirii.

Căpitanul lui Arles, aceeaşi echipă de la care a fost adus şi golgeterul Maurice Dale, a semnat recent prelungirea contractului cu gruparea din Provence pentru două sezoane, însă pare hotărît să nu mai continue alături de echipa lui Michel Estevan.

Sebastien Piocelle, 31 de ani, a mai evoluat de-a lungul carierei la Nandes, Bastia, Crotone, Grosseto, Verona şi Juve Stabia, de unde a ajuns la Arles în 2009. Mihai Stoica i-a propus un acord pe 3 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hashishu_boy
hashishu_boy  •  23 Iulie 2010, 12:09

Eu am aflat inaintea voastra, daca va uitati pe transfermarkt.de ieri, ati fi vazut ca nemtii il dau ca si transferat la ialomiteni...si cred ca stiti ca nemtii nu se inseala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează