FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GSP a aflat de ce Coman nu se mai află printre favoriţii fanilor: Rapidismul costă 25.000 de euro!

Coman a pierdut încrederea fanilor rapidişti
Coman a pierdut încrederea fanilor rapidişti

Articol de - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 20:50

Aceasta e suma pe care portarul a cerut-o în plus ca să semneze în 2008 pentru încă patru ani.

A fost unul dintre idolii tribunei, iar acum a ajuns să fie ignorat! Un progres, avînd în vedere că întreg sezonul trecut Dani Coman (32 de ani) a fost cel mai huiduit fotbalist din lotul Rapidului. Fanii au ajuns la un compromis şi au decis să nu-l mai înjure, atît timp cît îşi face bine datoria, iar pînă acum, după două etape, "Robocop" poate fi considerat printre cei mai buni jucători ai lui Răzvan.

Gazeta a aflat motivul pentru care relaţia portarului cu suporterii s-a deteriorat ireversibil. În vara lui 2008, cînd Fathi Taher a venit în Grant, iar goalkeeperul intra în ultimul an de contract, fanii s-au revoltat cînd au aflat că Dani a fost trimis la echipa a doua. I-au scandat numele la fiecare meci şi l-au înjurat pe iordanian, însă brusc lucrurile au luat o întorsătură drastică. Coman a început să fie înjurat şi i s-a cerut să plece din Giuleşti!

Tratative cu public
Cum s-a ajuns aici? Surse din anturajul iordanianului au dezvăluit pentru Gazetă motivul. Disperat că galeria îl critică pentru că nu-l convinge pe Coman să semneze prelungirea, omul de afaceri a chemat la negocieri şi cîţiva dintre liderii fanilor pentru a le demonstra că nu e vina sa. La întîlnirea din septembrie 2008, Coman a venit şi a cerut din start 1,45 milioane de euro pentru o înţelegere pe încă 4 sezoane, sumă ce includea şi o primă la semnătură. Iordanianul a replicat: "Pot să-ţi ofer maximum 1,4 milioane. Dacă accepţi, semnăm pe loc!".

Răspunsul portarului i-a şocat pe fanii prezenţi la discuţie. "Mai daţi-mi încă 25.000 şi batem palma", a spus Dani. Liderii de galerie au loc foc şi i-au strigat: "Ăsta eşti? Atît înseamnă Rapidul pentru tine?!". De atunci, ruptura a intervenit, iar goalkeperul, care avea să ajungă sub Tîmpa, a fost poreclit de giuleşteni "Banii Coman" în loc de Dani Coman!

180.000 de euro e salariul stagional actual al lui Coman la Rapid, de două ori mai mic decît a solicitat în vara lui 2008

Intră Glauber
Răzvan Lucescu speră ca pînă la reluarea campionatului, pe 13 august, cînd Rapid o va întîlni în deplasare pe Petrolul, stoperul Glauber să se pună la punct cu pregătirea fizică pentru a putea miza pe el. Fostul selecţioner intenţionează astfel să refacă defensiva din sezonul trecut, care a fost cea mai bună din Liga 1, primind doar 22 de goluri în cele 34 de etape.

Inbox:
- Giuleştenii îşi vor relua azi pregătirea după ce au avut parte de două zile libere. Va lipsi Herea, care a fost convocat la echipa naţională.
- Mircea Rădulescu, şeful Şcolii de antrenori, ştie de ce Rapid s-a împiedicat cu U Cluj: "Jucătorii giuleşteni mi s-au părut infatuaţi. Au intrat cu piepturile bombate, au crezut că valoarea lor este suficientă".
- Pe site-ul oficial al clubului, alb-vişiniii au recunoscut superioritatea clujenilor: "Au meritat victoria, punctînd decisiv la capitolul determinare şi beneficiind de ziua de graţie a lui Niculescu".
- Candido Costa şi-a găsit echipă după ce Rapid a renunţat la serviciile sale în această vară. Lusitanul evoluează acum la Arouca, formaţie din a doua ligă portugheză.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
duku_85
duku_85  •  03 August 2011, 19:16

Parerea mea este ca Coman a fost mereu un rapidist. Omul a cerut in 2008 bani ca avea o familie si e normal sa ceara mai mult. Pacat ca unii fani uita ce a facut Coman pt. Rapid. De cand a revenit in Giulesti a avut evolutii bune , a fost mereu peste Bornescu ca evolutii, iar in actualul sezon a fost cel mai bun jucator de pe teren (la golurile lui U Cluj chiar na avut ce face ). Hai Coman tineo tot asa. Forza Rapid !!!!

mariuscrangasi
mariuscrangasi  •  02 August 2011, 19:31

Banii sunt pe primul lok, cine nu ar face la fel < puneti-va in situatia lui > maine poimaine se lase de fotbal si la urma cine stie ce va veni , asa k baiatu strange de pe acum BRAVO Forza rapid

kily
kily  •  02 August 2011, 13:10

Este finul Puradelului...! Altfel nu mai intra el in Giulesti din nou. A facut'o si l'a eliminat pe Bornescu, un baiat de baiat. Coman este un om marunt, fara caracter. El nu are nimic din spiritul rapidist, este doar un golan, nu si rapidist!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează