FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

GSP a aflat modul inedit în care Becali vrea să scape de sancţiunile LPF » Prunea, "cancerul" şi Mondialul din '94 :D

Florin Prunea, Dinamo
Florin Prunea, Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Patronul Stelei va susţine în faţa Comisiei de Apel că a spus despre Prunea că e "cancerul fotbalului românesc" pentru că "a curăţat fotbalul românesc cu gafa de la World Cup"

Gigi Becali a atacat cu apel sancţiunea de 6 luni, dar şi amenda de 35.000 de euro încasate din partea Comisiei de Disciplină a LPF pentru acuzaţiile făcute la adresa lui Florin Prunea. Cererea sa va fi analizată de Comia pentru Recurs săptămîna viitoare, iar patronul Stelei va încerca să se apere cu o ipoteză originală.
Becali va explica de ce l-a numit pe Prunea "cancerul fotbalului românesc" şi va face trimitere la cel mai negru moment din cariera de jucător a actualului manager sportiv al lui Dinamo.

"Am zis că e cancerul fotbalului românesc, nu al Ligii I, pentru că în 1994, la Campionatul Mondial, a făcut acea gafă din cauza căreia naţionala noastră a fost eliminată. A fost precum cancerul, a curăţat fotbalul românesc" va fi argumentul cu care apărătorii lui Becali vor încerca să-i convingă pe membrii comisiei să anuleze şi suspendarea, şi amenda.

Momentul la care face trimitere Becali s-a petrecut în meciul România - Suedia, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994. Atunci, în prelungirile întîlnirii, la scorul de 2-1 pentru "tricolori", Prunea a făcut o gafă de proporţii, iar Kennet Anderson a egalat, a trimis meciul la loteria penalty-urilor, unde România a pierdut calificarea în semifinale.

81 de luni de suspendare însumează toate sancţiunile încasate de Gigi Becali în perioada 2000-2010

5 la sută din datoria pe care Becali o are către jucători (700.000 de euro) reprezintă amenda de 35.000 de euro încasată din partea Comisiei de Disciplină

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
forumer
forumer  •  17 Aprilie 2010, 16:07
Postat de qwerty007 pe 17 Aprilie 2010, 05:14

Asta da comentariu inteligent,FGL,SBH pricepi,sau pricepe cineva ceva ? Daca ar durea prostia ce HDT SAU TVF AI AVEA !!

Si ca sa nu mori asa cum esti(asta ai priceput, da?), hai sa-ti explic: VPM = Vinde, Pleaca, MORI! Ultimul cuvant poti sa-l pui si tu in aplicare, oricum esti degeaba!!

forumer
forumer  •  17 Aprilie 2010, 15:59
Postat de qwerty007 pe 17 Aprilie 2010, 05:14

Asta da comentariu inteligent,FGL,SBH pricepi,sau pricepe cineva ceva ? Daca ar durea prostia ce HDT SAU TVF AI AVEA !!

Daca esti prostutz, te rog abtine-te sau mai documenteaza-te, ok ? Nu trebuie sa pricepi tu oricum, ungurasule!

 •  17 Aprilie 2010, 14:25

fara suparare pt cine il contesta acum pe Prunea, dar in 94 in afara de acea gafa a aparat bine, poate nici nu ajungeam la penalty-uri fara el; de ce nu zice Becali despre Dan Petrescu sau despre Belodedici ca sunt cancerul fotbalului romanesc? bine ar fi sa ajungem si acum in sferturile cupei mondiale si sa greseasca Tatausanu sau Pantilimon si sa fim eliminati la penalty-uri... vise ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează