FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali

Mihai Rotaru se pregătește să-l numească interimar la Universitatea Craiova pe Corneliu Papură +7   FOTO
Mihai Rotaru se pregătește să-l numească interimar la Universitatea Craiova pe Corneliu Papură

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 19:09 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 19:21

Înfrângerea cu Petrolul, 1-3, ar urma să fie ultimul meci al Universității Craiova cu Corneliu Papură (50 de ani) pe bancă. Din informațiile Gazetei, Mihai Rotaru îl vrea pe bulgarul Valentin Iliev (43 de ani). Pe listă se mai află un antrenor grec și unul spaniol.

Rezultatele slabe și revolta fanilor l-au făcut pe Mihai Rotaru să se răzgândească în privința lui Corneliu Papură. Finanțatorul Universității Craiova vrea un antrenor străin în Bănie, iar Gazeta a aflat unul dintre numele aflate. 

Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB
PROCES CSA STEAUA - FCSB
Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

Universitatea Craiova îl vrea pe Valentin Iliev

Valentin Iliev, deținător al Licenței Pro, pregătește din finalul lunii septembrie 2023 echipa secundă a celor de la ȚSKA 1948 Sofia.

Mihai Rotaru îl cunoaște bine pe bulgar. Iliev a evoluat la CS Universitatea în sezonul 2015/2016, iar în 2018/2019 a făcut parte din staff-ul oltenilor.

Valentin a fost și pe lista celor de la FCSB înaintea numirii lui Elias Charalambous. Îl convinsese pe Gigi Becali datorită apropierii de Dumnezeu. 

Iliev, țârcovnic în Bulgaria

În 2018, în timp ce antrena în liga a 3-a din Bulgaria, Valentin Iliev era țârcovnic la biserica cu hramul Sfântului Gheorghe din Bistrița, Bulgaria.

+3 FOTO

În timpul liber, Iliev slujea într-o bisericuță din Bistrița, un sat cu 5.000 de locuitori din Bulgaria. Țârcovnicul este un dascăl care are în grijă curățenia bisericii și îl ajută pe preot.

Antrenorul bulgar are peste 20 de tatuaje cu caracter religios pe corp, toate inspirate din Biblie. Singurele excepţii sunt numele soţiei şi al băiatului.

Era extrem de profesionist și cel mai credincios fotbalist pe care l-am cunoscut. E tatuat din cap până în picioare cu biserici, busturi
- Daniel Pancu, despre Valentin Iliev

VIDEO. Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Ce spune Alex Mitriță: ”Nu cred că foarte atașat de vreun jucător”

Citește și alte știri din Superligă: 

Avocatul aflat în tabăra celor de la FCSB, șocat de decizia Curții de Apel: „S-a creat un nou palmares!”

A venit verdictul » Gigi Becali, amendat de FRF după acuzațiile la adresa lui Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
carnag3
carnag3  •  24 Octombrie 2023, 23:09

Ca suporter al fotbalului romanesc , observ ca Rotaru e un patron care numai dărâmă în loc să construiască ,la CSU ,nu o sa se faca performanta cu adevarat decat atunci cand nu o sa mai fie patron Rotaru, care spre deosebire de Becali de la FCSB a primit echipa cu palmares cu tot. Sa taca din gura Rotaru si sa munceasca mai mult , nu mai avem nevoie de inca un Becali ca e deja la FCU.

eunescu09
eunescu09  •  24 Octombrie 2023, 19:14

Comform obiceiului consacrat de atâta timp Rotaru va face totul sa nu dea curs solicitărilor legitime ale suporterilor. Încăpățânarea sa frizează absurdul și ori cât de corecta și motivata logic ar fi o solicitare singura sa preocupare este sa facă împotriva. Craiova rămâne pe planul doi când în ecuație întra orgoliul sau răsuflat. Când suporterii au apreciat un antrenor patronul l-a mazilit imediat. Fără logica dar a făcut-o. Când suporterii au sesizat neprofesionalismului de pe banca tehnica Rotaru a forțat nota pana aproape de catastrofa. Este hilar dar asa gândește patronul Universității - el este unicul, este cel mai deștept de pe mapamond și ori ce sfat i se adresează este perceput ca o înjurătură. De unde sa avem așteptări? Napoli a stat de 9 ori pe banca lui FCU, și nu s-a făcut de ras. Papura doar de 4 ori și noi suntem nemulțumiți, chiar dacă mereu a fost submediocru?

Nea.Marin
Nea.Marin  •  24 Octombrie 2023, 11:53
Postat de parachioara5 pe 24 Octombrie 2023, 05:42

...bai scart ...din cauza abuzurilor FRF daca am fi castigat Cupa Romaniei am fi jucat ...asa Conducerea FRF blestemat fie nuymele ei *** locul castigat pe teren in 2016 *** locul cum ne scot de 10 ani mereu din lupta pentru titlu ...dar mititel care nu castiga nimik ...nimik ...asta cand joaca in cupele europene ...sau macar o sa prinda play off ul in viata lui ?...mai probabil o sa retrogradeze mititel in B ca este invatat ...

Abuzuri? Din contra! Ați fost inventați direct în Liga a 2 , patronului i să dat moca stadion nou nouț și terenul de antrenament din Lunca Jiului, basca o mana de ageamii la Pisi Nord! Abuzuri! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează