FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO A greșit Cooper intrând în conflict cu fanii? "Ar fi trebuit să îi ignore"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 12:52

Invitat în studioul GSP Live, Laszlo Balint, antrenorul lui Sportul Snagov, crede că Armando Cooper, victima unor atacuri rasiste ale suporterilor în partida de la Chiajna, 0-0, a greșit atunci când le-a răspuns fanilor dinamoviști, care, pe deasupra, l-au și scuipat!

VIDEO Cum a comentat Laszlo Balint disputa dintre Cooper și fani:

"Eu aș fi încercat să ignor. Știu că e greu. Am auzit și eu multe lucruri rele, mai ales când eram antrenor la Csikszereda. Auzeam multe lucruri neortodoxe. Într-o galerie, există oameni cu diferite grade de educație. Trebuie să eviți orice situație de acest gen. În momentul în care suporterii sunt foarte efervescenți, trebuie să ai luciditatea de a ignora", a spus Balint, la GSP Live

După ce a fost schimbat, Cooper a plecat spre vestiare și a trecut prin fața peluzei dinamoviste. Acolo, un grup de ultrași din Sud Dinamo au început să scoată sunete rasiste, iar Cooper a răspuns, făcându-le semn să tacă. Moment în care toată peluza a reacționat (detalii + video, AICI). Ulterior, panamezul a fost inclusiv scuipat de un fan de la Tribuna I.

În această dimineață, Cooper și Penedo, cei doi panamezi din lotul "câinilor", au solicitat rezilierea contractelor (detalii, AICI).

Vezi și: 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
marius.bxl
marius.bxl  •  30 Octombrie 2018, 15:43

Cine vrea 10 lei ca să-l injur 90 minute in centru?

555765317912259
Alexandru Cristea  •  30 Octombrie 2018, 15:35

indiferent de zgomotele dintribuna , el nu trebuia sa gesticuleze din maini si sa faca semne sa si tina gura inchisa, --injuraturile le-a primit personal pt jocul sau slab si acea pasa din care stim ce a iesit !!--de ce nu l-au injurat si pe colegul sau Penedo !?--pt ca el si-a facut treaba--dar ei nestiind ce inseamna sa porti tricoul lui Dinamo, iau bani dar nu joaca nimic si mai si comenteaza in loc sa-i lase pe suporteri sa-i apostrofeze fara a-i baga poate in seama cu chestii din astea !!

mariuss72
mariuss72  •  30 Octombrie 2018, 15:08
Postat de lobbyone pe 30 Octombrie 2018, 15:04

Popovici a jucat foarte bine in ultimele meciuri in care a fost titular.Sa dai vina pe el e o gluma proasta.La fel si Corbu.Spui ca apararea e pilaf (chiar daca a luat doar 3 goluri in 4 meciuri) dar ce pana mea se intampla cu atacul ?? Aia e cea mai mare problema . CUm jucatori ca nistor grozav sau salomao nu pot produce un SUT de doamne ajuta pe poarta ?? Nimic , nimic.Atacul e sub aparare in acest moment.Cooper a jucat dezastruos , nu a produs absolut nimic.Nu poti sa dai vina pe Popovici sau Corbu pentru ce se intampla la Dinamo.Mijlocul si lipsa unui varf decent sub marile probleme.

Am pus problema asta in alta postare, se stie ca apararea are probleme, dar aseara au fost in teren Nistor, Salomao si Grozav...nicio diferenta. Tu spui ca in patru meciuri au luat trei goluri...dar de la ce echipe, Dunarea si Botosani?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează