FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Contestatarii lui Negoiță, "executați" în direct: "Toată lumea se desumflă și dispare când e vorba de bani"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 10:30

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre criza acută prin care trece echipa sa. 

"Mai vedem dacă prindem play-off-ul sau nu. După 2 etape ne uitam în clasament și spuneam că luăm campionatul. E foarte ușor să vorbești când stai pe margine. Unii oameni n-au făcut nimic. Situația de acum e și rezultanta muncii unora.

Am un mesaj pentru toți cei care stau pe margine: «Cumpărați clubul ăsta și faceți voi treaba cum știți mai bine!». Când e vorba să aducă cineva bani, toată lumea se desumflă și dispare", a spus Alexandru David, la GSP Live. 

Vezi și:  DDB = Doar Divizia B! "Câinii" se află într-o situație disperată: numai recorduri negative după un nou eșec rușinos!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  10 Octombrie 2018, 20:50

prostu asta de david nu e prost destul daca nu e si fudul, pai cand au vrut sa ia seicii aia clubu sau aia cu firma din anglia a marit pretu ***, cand a vazut ca e ceva serios si ca aia vor sa faca audit si mai stiu eu ce, nu a vrut, a zis pas, asa ca lasati-ma cu vanzarea clubului, asta nu da clubu decat batut de ultrasi dar si aia sunt cumparati !!! Unii din ei bineinteles !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  10 Octombrie 2018, 16:15
Postat de Mecanicacd Srl pe 10 Octombrie 2018, 11:45

david ,iesi si spune pretul pe care-l cere negOITA ,pana nu e prea tarziu,sunt destui care doresc DINAMO .Iar tu ar fi bine sa nu mai iesi la tv reprezentand DINAMO ,suna-l pe mmi sa-ti spuna de ce!!!!!!!!

Corect sa ne spuna pretul la care Dinamo e de vanzare...nu doar cacialmale!Ca daca-i dai 4 zice nu face 6,iar la o oferta de 6 zice 10 mil..

rocky2
rocky2  •  10 Octombrie 2018, 15:50
Postat de Ion Marin pe 10 Octombrie 2018, 15:04

Domnule David , n-ai inteles nimic, din tot ceea ce se intampla la Dinamo , nici tu nici Negoita.Pana la vara si tu si el veti fi linsati , echipa se indreapta cu pasi repezi spre divizia B.Prin venirea lui la Dinamo , l -ati compromis si pe Niculescu.L-ati scapat pe Dorinel , aduceti l pe REDNIC Director tehnic, ca sa scapati de linsaj , e singurul care va mai poate salva, sau pe nea MIRCEA LUCESCU, DAR EL NU POATE VENI.Luati l pe REDNIC , IN CUPLU CU NICULESCU SI DATI-LE MANA LIBERA , PANA NU E PREA TARZIU.Prin ofertetele facute a reusit si BECALU sa puna o caramida la prabusirea lui Dinamo.Daca NEGOITA citeste ceea ce i am scris eu de cand e el la DINAMO , va vedea ca am avut dreptate 100%, daca ma asculta nu ajungea aici.Daca are consilieri care lovesc mingea in " colturi "asa se intampla.

Alooo, nea Sapaliga, degeaba vine Rednic, degeaba lucreaza cu Niculescu daca n-au si bani de transferuri! Fara jucatori nici un antrenor nu are rezultate, ca nu joaca ei! Si iti mai zic o slova; daca bagi 15-20 mil in jucatori adusi din Croatia, Serbia si Brazilia, - il pui si pe Talnar antrenor si iti ia titlul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează