FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO "Dacă îl aduceam atunci, «exploda» toată planeta" » Culise: cum au ratat "câinii" două transferuri importante în vară

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 10:45

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live. Acesta a explicat de ce "câinii" nu au reușit să-i transfere pe Hervin Ongenda și Diego Fabbrini, oamenii care au îngenuncheat-o pe Dinamo în înfrângerea de la Botoșani, 0-2.

"Ongenda era condiționat de buget. Am insistat mult pe ideea unui buget diminuat serios. Unul care să ajungă la 80.000 euro net. Acum e de 135.000 de euro net.

Exista o limită atinsă atunci când s-a pus problema să vină Ongenda și Fabbrini. Trebuia să renunțăm la Salomao și la alții. Dacă îl aduceam în iulie, «exploda» toată planeta. Altfel arăta Ongenda în vară și altfel arată acum, după două luni la Botoșani", a spus David la GSP Live.

Vezi și: Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  10 Octombrie 2018, 17:05
Postat de reddogsv pe 10 Octombrie 2018, 12:08

Declaratii contradictorii. Intai ii dadea dreptate lui Bratu care a spus ca nu ii putea lua pe Fabrini si Ogenda deoarece era limitat de un buget de salarii si nu puteau lua jucatori in perioada de pregatire ca vezi Doamne acestia mai asteptau si alte oferte din Vest si trebuiau sa-i de afara pe altii pe sume mai mari. Apoi spune ca acelasi buget lunar de salarii a crescut de la 8000 la 13.500 E odata cu venirea lui Grozav. Acum cum de s-a putut? Botosaniul cum a putut sa aiba rabdare cu acestia? Oare nu le-au oferit mai mult? Oare departamentul de scouting al lui Dinamo exista? Oare nu e vorba de lipsa de profesionalism? De ce prefera un A. Marc, Bumba, Fabrini, Ogenda si alti straini sa mearga ,,pe salarii mai mici la altii'' decat sa vina la Dinamo? De ce jucatorii propusi si refuzati si cei plecati de la Dinamo confirma la alte echipe?

Scoutingul de la Dinamo e Anamaria Palmier .

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  10 Octombrie 2018, 13:05

ARE FATA SI MINTE DE ***. NE FACE DE RAS. PANA SI mihai stoica ARATA MAI BINE CA EL.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1455370071422773
Mihaela Racu  •  10 Octombrie 2018, 12:32

Las ca au luat rebuturile de la Botosani Gen Popovici -Acxinte ca nu stiau BT cum sa scape de ei ......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează