FOTBAL  »  Superliga  »  BĂTAIE

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

Marius Matei între doi jucători de la Steaua
Marius Matei între doi jucători de la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 10:33

Marian Aliuță (40 de ani) a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE un episod incredibil din 2008, an în care a jucat pentru FC Vaslui. Fostul fotbalist susține că Adrian Porumboiu „i-a dat un pumn unui jucător al echipei”, pentru că-l bănuia de trădare. 


„Pe nea Adi Porumboiu îl știm cu toții. Toți cei care au trecut pe la Vaslui s-au certat cu el. Când pierdea echipa, spunea de unii jucători că au fost blat. Dacă câștigai, îți dădea tot.

Eu eram la un mall în Vaslui și eram cu Cânu și un băiat. A venit nea Adi Porumboiu și i-a dat un pumn în figură acelui băiat! A început să zică pe acolo că băiatul ăla e un trădător, că vorbește cu Frunză (n.r. Sorin Frunză, fost mijlocaș la Vaslui și Urziceni), că noi trebuia să jucăm cu Urziceni atunci și Frunză era acolo. Spun asta în premieră. Poate confirma și Cânu.

Ne-a certat și pe noi și ne-a zis să nu mai stăm cu trădătorul ăla. Nici nu juca băiatul ăla. Vă dați seama că nici nu-i mai rețin numele. Niște prostii. N-am înțeles niciodată ce s-a întâmplat atunci. Am avut patroni ca Becali, Iancu, dar să dai într-un jucător... Gigi Becali n-ar lovi vreun jucător. Cu Porumboiu te băteai parte-n parte”, a declarat Aliuță la GSP LIVE.

marius matei vaslui

Din informațiile GSP.ro, jucătorul la care face referire Marian Aliuță este atacantul Marius Matei (foto, în galben, 34 de ani), care a evoluat la Vaslui în perioada 2007-2009, iar ultima dată a jucat pentru Oțelul Galați în Liga a 3-a.

REPLICA LUI ADRIAN PORUMBOIU

Contactat telefonic, Adrian Porumboiu a comentat astfel dezvăluirile lui Aliuță:

„Îmi pare rău că Aliuță blufează. Mi-a plăcut de el ca jucător, l-am apreciat. Dacă afirmă ce afirmă, înseamnă că a îmbătrânit și el. Poate a văzut vreun film aseară, dar eu nu jucam rolul principal. Cum să lovesc eu vreun jucător? Despre Matei e vorba? Cum să dau eu în el, chiar îmi plăcea de el cum juca”. 

De amintit că Porumboiu l-a pălmuit pe Sabin Sburlea chiar pe teren la un meci de campionat.

22 de meciuria jucat Marius Matei pentru FC Vaslui, reușind și două goluri

 Citește și:

GSP LIVE // Marian Aliuță a dezvăluit momente incredibile de la Steaua: „L-am înfruntat pe Gigi Becali din cauza unui SMS pe care l-am trimis aiurea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
adriann_
adriann_  •  30 Ianuarie 2019, 14:58
Postat de valyomanyd pe 29 Ianuarie 2019, 13:48

Confirm, randoom e responsabil cu carucioarele :))) De fapt ERA, acum raspunde de carucioarele de la un Lidl din Berlin :)))

Este poreclit "hot wheels" :))

gazistu
gazistu  •  29 Ianuarie 2019, 16:08

Acum sulfa si Aliuta, cand nu mai poate fi suspendat sau penalizat! Daca era batbat trebuia atunci sa zica lucrurilor pe nume!

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Ianuarie 2019, 13:48
Postat de minell73 pe 29 Ianuarie 2019, 13:36

Da. E unul mititel. Acolo lucreaza randoom.

Confirm, randoom e responsabil cu carucioarele :))) De fapt ERA, acum raspunde de carucioarele de la un Lidl din Berlin :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează