FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Hamutovski și-a caracterizat foștii colegi: "Rădoi era un lider. Știam că o să ajungă un antrenor mare!" » Cine era responsabilul cu distracția

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 13:08

Vasili Hamutovski (40 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Bielorusul și-a caracterizat foștii colegi de la Steaua.

Mirel Rădoi: "Era adevăratul lider al echipei, un adevărat căpitan. După 2 ani de la despărțire, la un meci, nu-mi amintesc la care, i-am spus că trebuie să plece neapărat la o echipă mare din Europa. Era foarte inteligent. Atunci m-am gândit că o să fie un antrenor mare. Înțelegea foarte bine fotbalul"

Dorel Mutică: "Era un jucător foarte agresiv, se aprinde rapid"

Nana Falemi: "Foarte liniștit, am stat în aceeași cameră o perioadă. Foarte curat, ordonat. Un jucător inteligent"

Daniel Oprița: "Atacant bun, am jucat cu el și la Petrolul. Putea fi liderul echipei, te salva în momente importante. Era foarte tehnic, dar avea și o agresivitate ieșită din comun"

Gabriel Boștină: "El alerga foarte mult și avea niște centrări excelente. Era ca motorul unei mașini"

Valeriu Răchită: "Avea o experiență foarte mare. Era liniștit, asta e important pentru un fundaș central. Eu am simțit siguranță când era în fața mea"

Marian Aliuță: "Omul cu care râdeam în fiecare zi. El făcea atmosferă în vestiar. Am jucat cu el și la Șahtior și am făcut multă caterincă.
El mă punea să zic ceva în română de antrenorul secund, Ivan, sau de te miri cine. Eu spuneam, iar toată lumea izbucnea în râs. Toți jucătorii înțelegeau glumele. Era și un jucător foarte bun"

Florentin Dumitru: "Micul Beckham"

Claudiu Răducanu: "Atacant foarte bun, rapid și cu un șut puternic. Nu degeaba a plecat în Spania de la Steaua"

Pompiliu Stoica: "Ne-am mai întâlnit și în Rusia. Avea o mare disponibilitate la efort și era foarte inteligent"

  • Hamutovski a evoluat la Steaua între 2003 și 2005, câștigând două titluri de campion în Liga 1.

Vezi și: 

VIDEO Vasili Hamutovski, dublu campion cu Steaua, a fost la GSP LIVE: "L-am lovit pe Neaga, a fost un conflict în care am greșit!" » Vezi AICI emisiunea integrală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  13 Decembrie 2018, 15:21

Bai ziaristii lui peste prajit, dar Pantea( a fost jucator la Steaua,nu la fcsb) ce a mai zis,nu ati aflat? Si alti jucatori care poate au murit demult(D-zeu sa-i ierte) ce mai ziceau? Am impresia ca voi nu stiti ce aveti de facut si v-ati apucat de transcris ce zice unul si altul! VAI de capul vostru cu ziaristica voastra!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează