FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Haz de necaz la Dinamo » Declarații haioase ale lui Alexandru David despre un oficial: "E în play-off la dat zăpada"

Alexandru David // FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
Alexandru David // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 12:43

Dinamo a fost la un pas să piardă meciul cu CS U Craiova la masa verde din cauza zăpezii care a acoperit terenul. Președintele Alexandru David a pus mâna pe lopată și a trecut la munca de jos, reproșându-și cum a manageriat situația în ziua meciului câștigat în cele din urmă cu 3-0. 

Oficialul "câinilor" a vorbit azi la GSP LIVE despre experiența trăită sâmbătă în "Ștefan cel Mare:

"Am puțină febră musculară, dar e bine că s-a terminat cu bine. Nu mi-e rușine cu ce am făcut. Era important pentru oameni să fiu acolo. Planificasem lucrurile într-un fel și pe parcurs am aflat că fusese greșit ce am vorbit inițial. S-au întâmplat niște fenomene pe parcursul zilei pe care nu le-am prevăzut. Temperatura a crescut, zăpada a început să se topească, iar aparatul care lucra să îndepărteze zăpada nu a mai făcut față volumului de muncă. A trebuit să suplimentăm, să ne repliem din mers. A fost o greșeală de judecată a mea.

Îmi pare rău, important e că am reușit să terminăm în timp și totul s-a sfârșit cu bine. Eram vinovat, deci nu puteam fi decât la lopată. Am avut emoții că nu vom termina la timp cu zădada. Eu am dat zăpada de la 16:00 la 21:00, secretarul Bogdan Bălănescu a dat la zăpadă de dimineața până seara. E în play-off când e vine vorba de dat zăpada. Dănciulescu a tras de prelată după ce a venit cu echipa la stadion", a spus Alexandru David, la GSP LIVE. 


Secretarul Bogdan Bălănescu, în stânga arbitrului Marius Avram

Vezi și: FOTO Imaginile etapei în Liga 1: gestul incredibil la care au recurs ultrașii dinamoviști după golul 3 al lui Montini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
lapusneanul
lapusneanul  •  17 Decembrie 2018, 14:57

tilica ozonel isif se uita prea mult la filme sf:) e atat de prost incat crede ca in viata reala e la fel...hahaha..

iosif_vs
iosif_vs  •  17 Decembrie 2018, 14:40

În mod normal se adună câțiva prostălăi ca să nege evidența, dar norocul nostru că există televizor, există youtube, și așa toată planeta poate vedea rezumatul hoției din Groapă..!

mariuss72
mariuss72  •  17 Decembrie 2018, 14:27
Postat de iosif_vs pe 17 Decembrie 2018, 13:30

În mod normal, Mimao ar fi trebuit să piardă meciul la masa verde, dar cei de la CiSiU au fost suspect de înțelegători și nu s-au plâns nici o clipă de starea terenului sau de întârziere. Evident că oltenii nu își doreau cele 3 puncte, dovadă și figurația pe care au făcut-o.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează