FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Marea schimbare la FCSB după venirea lui Teja: „Lipsa de respect duce la haos” » Critici pentru jucători: „Mai e nevoie de 7-8 transferuri”

Mihai Teja // FOTO: Cristi Preda
Mihai Teja // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 15:40

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre FCSB, lăudând aducerea lui Mihai Teja și spunând că echipa mai are nevoie de transferuri.

Vezi în video declarațiile lui Dumitru Dragomir despre FCSB

 

FCSB și-a luat un antrenor foarte bun. E liniștit. Am foarte mare încredere în el. Asta trebuie la FCSB, un tip liniștit, care să nu genereze conflicte. Când jucătorii sunt la per tu cu antrenorul, ca în cazul lui Dică, antrenorul nu poate să-i domine. Lipsa de respect duce la haos.

Am încredere în jucătorii veniți de la Viitorul. Au școală bună. La Hagi nu stăteau pe bancă și de aceea au crescut în valoare. Părerea mea e că la FCSB e nevoie de încă 7-8 jucători, cel puțin.

Dennis Man este singurul care e o certitudine deocamdată. Moruțan e o speranță. Alții sunt talentați, dar să nu rămână doar speranțe”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

 

Vezi și:

VIDE Dumitru Dragomir face noi dezvăluiri despre Mihai Voduț, jucătorul dat afară de la Viitorul pentru pariuri: „E o stricăciune! Fuma și bea 6-7 sucuri pe zi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Ianuarie 2019, 10:26

De ce nu spui, domnule Dragomir, ca FCSB are nevoie de 10-12 jucatori? Nu de alta dar la dvs totul este in "ceata", asa cum este xi propria dvs libertate!

ray51
ray51  •  24 Ianuarie 2019, 09:23

Ce pricepu e nea Mitica. Pe toate le stie post-mortem, adica dupa ce s-au intamplat. Are el o vorba "Mai fratilor, eu v-am zis..."- dar n-ai cum sa verifici pozitia lui inainte de petrecerea unei fapte.

stelbz
stelbz  •  22 Ianuarie 2019, 16:36

Da. Au trecut foarte multi jucatori (tineri) talentati la FCSB, dar au rams doar sperante si au intrat in umbra. Daca vrei titlul trebuie intradevar sa ai in echipa cel putin 7 fotbalisti de valoare cat de cat certa pt. campionatul nostru, tehnici, puternici si cu experienta. Plus cativa la 20 de ani talentati dar dornici de a da totul pentru a deveni titulari.... Pare ca acum, odata cu transferurile facute, echipa se cam apropie de aceste cerinte...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează