FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL GSP

GSP vă prezintă Regulamentul de Ordine Interioară din Ghencea » Amenzi imense pentru petrecăreţi şi scandalagii!

Articol de , - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Pentru prima dată la un club din România, Ilie Dumitrescu a specificat amenzi imense pentru escapadele nocturne, dar şi pentru altercaţii cu colegii şi cu antrenorii. Antrenorul Stelei s-a inspirat din perioada cît a activat la Tottenham şi a impus şi în Ghencea cîteva din lucrurile învăţate acolo.

Din această săptămînă, jucătorii Stelei vor avea un nou regulament intern. Deşi exista unul şi pînă acum, de data aceasta el a fost refăcut în totalitate la solicitarea lui Ilie Dumitrescu, care a impus lucruri noi pe care elevii săi nu au voie să le facă. Şi dacă le comit, se aleg cu sancţiuni financiare drastice!

Nu mai puţin de 30 de puncte conţine noul Regulament de Ordine Interioară al Stelei, cel mai stufos, dar şi cu amenzi dintre cele mai mari care au existat vreodată în Ghencea. Pe lîngă cele existente, Ilie Dumitrescu a adăugat în special sancţiuni drastice pentru încălcarea disciplinei la antrenamente, dar şi pentru escapadele nocturne ale elevilor săi în cele 3 zile care preced un meci oficial.

Ilie s-a inspirat la unele dintre "legi" din ceea ce a întîlnit el la Tottenham. Spre exemplu, jucătorii accidentaţi au obligaţia de a se prezenta la stadion cu o oră înainte de startul unui meci, chiar dacă ei nu pot evolua în acel joc. Dacă nu fac aşa, încasează o amendă de 1.000 de euro!

Pentru antrenamente
Întîrzierea la antrenament cu mai puţin de 10 minute - 250 de euro
Întîrzierea la antrenament cu mai mult de 10 minute - 500 de euro
Altercaţii cu coechipierii sau conducătorii - 1.500 de euro
Altercaţii cu antrenorii - 5.000 de euro
Nefolosirea echipamentului la prezentare şi antrenamente la fel ca şi ceilalţi colegi - 250 de euro
Lipsa de la antrenament: prima oară - 2.500 de euro; a doua oară - 3.000 de euro; a treia oară - 5.000 de euro
Prezentarea la antrenamente sub influenţa băuturilor alcoolice - 5.000 de euro

În vestiar, cantonament, sala de mese
Fumatul în incinta stadionului - 1.000 de euro
Folosirea telefoanelor în vestiar, la masă sau în autocar - 250 de euro
Citirea ziarelor în vestiar sau în sala de mese - 500 de euro
Practicarea jocurilor de noroc în cantonamente - 1.000 de euro
Neprezentarea la masa obligatorie la stadion sau la restaurant - 1.000 de euro
Nerespectarea orei de începere a mesei - 250 de euro
Nerespectarea orei de începere a mesei cu mai mult de 10 minute - 300 de euro
Intrarea în vestiar cu ghetele murdare - 250 de euro
Prezenţa la masă cu papuci fără ciorapi - 250 de euro

Conduita medicală a jucătorilor accidentaţi
Nerespectarea programului de tratament sau recuperare indicat de doctor - 1.000 de euro
Efectuarea tratamentelor oricărei afecţiuni fără avizul doctorului şi conducerii, în altă parte decît la cabinetul medical al clubului - 1.000 de euro

În afara stadionului, în timpul liber
Întîrzierea în oraş după ora 23:00 înainte de începerea jocului cu cel puţin 72 de ore - 10.000 de euro
Prejudicierea imaginii clubului, prin orice faptă (stare de ebrietate, agresiuni fizice, verbale) - 5.000 de euro
Practicarea unor sporturi cu grad de risc şi periculozitate (schi, echitaţie, motociclism, patinaj, fotbal pe plajă şi în sală) - 5.000 de euro
Participarea la pariuri sportive - 500 de euro
Greutate peste limită cu mai mult de 2 kilograme - 500 de euro pe kilogram

Pe terenul de joc, la meciurile oficiale
Cartonaş galben pentru gesturi nesportive (aruncarea mingii, scoaterea tricoului după marcarea golului, bruscarea unui adversar) - 500 de euro
Cartonaş roşu pentru gesturi nesportive (lovirea cu palma, cu pumnul a unui adversar) - 500 de euro plus pierderea primei de joc
Schimbarea tricourilor de joc după meci fără acordul conducerii - 150 de euro
Prezentarea la jocuri sub influenţa băuturilor alcoolice - 5.000 de euro

Recidiva dublează orice amendă
Ultimul punct din cadrul Regulamentului de Ordine Interioară prevede că dacă un fotbalist încalcă pentru a doua oară aceeaşi regulă, atunci va fi considerat recidivist şi va suporta dublul amenzii prevăzute pentru fapta iniţială. Dacă, de exemplu, stă peste ora 23:00 în oraş înainte de un meci, atunci va fi amendat cu 10.000 de euro. A doua oară va încasa 20.000 de euro.

Nu-i controlează în camere
Chiar dacă a impus un regulament strict, cu amenzi mari, Dumitrescu nu e restrictiv cu elevii săi cînd vine vorba despre timpul lor liber pe care îl petrec la stadion, atunci cînd echipa e în cantonament. Le lasă libertatea de a sta pe laptop, pe facebook, pe messenger sau pe Internet. "Le iei din personalitate dacă te duci peste ei în camere şi le închizi laptop-ul sau le zici să nu mai stea pe nu ştiu ce site-uri. Credeţi că Ardiles venea la mine să-mi spună ce să fac şi ce să nu fac în camera de cantonament?", a spus Ilie Dumitrescu.

Toja şi Dayro, amenzi-record
Dintre jucătorii Stelei care în ultimii ani au încasat cele mai mari sancţiuni financiare se detaşează Juan Toja şi Dayro Moreno. Primul a fost amendat cu 62.500 de euro, 25 la sută din salariul său pe un an, din cauza faptului că a recidivat stînd în cluburile de noapte pînă dimineaţa. Dayro s-a ales şi el cu aproape 30.000 de euro amendă: 25.000 pentru că nu s-a prezentat la timp la reunire şi restul pentru că a avut o atitudine ostilă faţă de Lăcătuş după ce a fost schimbat în timpul unui meci.

La Dinamo e interzis microbuzul:)
Care sînt regulile pentru jucătorii rivalei Stelei? Dinamoviştii cel mai rău amendaţi în ultima vreme au fost cei care au "dezertat" din cantonament la Cluj, pe finalul sezonului trecut. Bratu, Mărgăritescu, Boştină, Alexe şi Adrian Cristea au plecat din Ardeal la Bucureşti cu un microbuz, în urma unui conflict pornit de la N'Doye, şi s-au ales cu amenzi între 5.000 şi 10.000 de euro. Pentru "cîini" urma atunci un meci la Bistriţa, pe care l-au jucat fără fugari.

5.000 de euro a încasat fiecare stelist pentru calificarea în grupele Europa League

2.000 de euro e prima pe care Becali o oferă jucătorilor la orice succes în deplasare în meciurile de campionat

10.000 de euro e salariul mediu pe lună al jucătorilor Stelei. Zapata şi Kapetanos sînt cel mai bine plătiţi, cu cîte 250.000 de euro pe an

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
2dorr
2dorr  •  06 Septembrie 2010, 13:19

mi se pare normal sa nu vina in slapi fara sosete....poate le put picioarele :)

eu_baiatul_yo
eu_baiatul_yo  •  06 Septembrie 2010, 13:09

Siteuri anunturi gratis din orasul tau! ww w.PiataArad.com ww w.PiataTimisoara.com ww w.PiataOradea.com ww w.PiataCluj.ro ww w.PiataSibiu.com ww w.PiataBrasov.com ww w.PiataConstanta.com ww w.PiataGalati.com ww w.PiataIasi.com ww w.PiataSuceava.com ww w.PiataAlba.com . . . . . .NOU!W WW.SEXY METRU.C OM (fara spatii)!!!Afla cat de sexy esti! w ww.Sexy Metru.c om

eu_baiatul_yo
eu_baiatul_yo  •  06 Septembrie 2010, 11:55

. . . . . . . . NOU!TEST SEXY!Afla cat de sexy esti pe W WW.SEXY METRU.C OM (fara spatii)!!!Multe fete si baieti sexy lau incercat!!! . . . . . . . . . .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close