FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Guilherme, aproape de un alt club important din Liga 1 înainte de a semna cu Steaua » De ce a căzut transferul

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 18:54

Fundaşul stînga Guilherme, care a semnat în această iarnă cu Steaua, a fost foarte aproape de o revenire în Liga 1 la un alt club.

Narcis Răducan, fostul preşedinte al Astrei Giurgiu, a povestit că brazilianul a fost propus giurgiuvenilor la începutul anului, dar aceştia l-au refuzat.

"Am considerat că e de aceeaşi valoare cu Morais. Trebuie să recunaştem că Morais este unul dintre cei mai buni jucători din prima ligă şi competiţia prea puternică dată de doi brazilieni putea să lase urme.  E un jucator bun, care n-a demonstrat în Germania, din păcate", a spus Răducan la Dolcesport.

5 meciuri în toate competiţiile a jucat Guilherme pentru Greuther Furth

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
neptun
neptun  •  01 Februarie 2015, 22:41

Baiat destept,a semnat cu un club la care patronul trebuie sa vina de la parnaie,daca semna cu Astra era mai rau patronul abia acum incepe negocierile cu DNA.

ortega
ortega  •  01 Februarie 2015, 22:25

5 meciuri în toate competiţiile a jucat Guilherme pentru Greuther Furth ... Un gunnoy , numai bun la oy ...

iulix73
iulix73  •  01 Februarie 2015, 19:46

Nu stiu ce valoare mai are acum Guilherme , ca inainte era unul dintre cei mai buni fundasi stanga din Romania . Oricum mi se pare deplasata comparatia cu Morais pe care , eu unul , il consider o mare petarda , ceva de genul lui Latovlevici : un meci bun , 3 proaste si in 2 o mare petarda !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează