FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Guilherme face lobby şi-l îmbie pe magicianul Petrolului în Ghencea: "L-aş vrea pe Filipe Teixeira alături"

Articol de - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 21:29

Fundaşul dreapta brazilian de 24 de ani a spus că este pregătit să joace în orice moment.

Un singur zîmbet a schiţat Guilherme, ieri, la prezentarea oficială. Atît. Se putea citi oboseala unui antrenament extenuant pe chipul lui, chiar dacă şedinţa de pregătire s-a desfăşurat la 20 de grade Celsius pe o vreme ce se vede la noi în luna mai.

- Guilherme, de ce ai ales să te întorci în România?
- Am vrut un nou început. Sînt fericit că am revenit, iar colegii m-au primit foarte bine. În Germania nu am fost prea fericit, dar viaţa merge mai departe.

- Aventura de jumătate de an la Greuther Furth poate fi interpretată ca o greşeală?
- Asta e viaţa, repet, nu ştiu dacă a fost o eroare. Acum sînt la Steaua, sînt fericit de alegerea făcută.

- Cum stai cu pregătirea?
- Sînt sută la sută apt. Depinde de Mister cînd mă va utiliza.

"Am lăsat prieteni la Petrolul"

- Vei o avea o dublă tare cu Petrolul, fosta ta echipă, în semifinalele Cupei României. Ai mai ţinut legătura cu foştii coechipieri?
- Acum sînt la Steaua, e firesc să vreau să cîştige echipa mea. Tot timpul am ţinut legătura cu băieţii de la Ploieşti, am prieteni buni acolo, cum sînt Geraldo Alves sau Teixeira, dar şi alţi fotbalişti, însă amiciţiile rămîn în afara terenului.

- Teixeira ar putea veni la Steaua, ştii?
- Mi l-aş dori alături de noi, este un fotbalist foarte bun, ar fi o mare plăcere să-l am din nou coechipier.

"Sper să se iasă din criză"

- Se fac comparaţii între Steaua lui Reghecampf şi Steaua lui Gâlcă, tu care crezi că este mai bună?
- Dacă mă întrebaţi pe mine, nu putem face comparaţii. Şi eu doar am fost la două antrenamente cu noua mea echipă. Tot ceea ce îmi doresc e ca formaţia de acum să fie foarte bună.

- Cum regăseşti fotbalul românesc?
- M-am informat şi-n perioada în care am fost plecat. Eu sper ca fotbalul românesc să reuşească să treacă peste criza actuală.

- Şi la Petrolul situaţia e foarte delicată.
- Ştiu, e greu acolo, am vorbit cu Geraldo, sper ca ei să reuşească să treacă peste momentul dificil şi să meargă mai departe.

"E un pas mare în cariera mea. Am venit să fac performanţă, vreau un titlu, de fapt, vreau tripla, fiindcă putem cîştiga tot" (Guilherme)

"Ştiu că mai am alţi trei concurenţi valoroşi pe postul de fundaş stînga, dar vom fi motivaţi toţi pentru a avea un loc în primul 11. Concurenţa e bună, chiar dacă viaţa va fi mai grea pentru fiecare" (Guilherme)

"Pentru mine e un contract mai bun decît în Germania, fiindcă acolo nu prea aveam şanse să joc" (Guilherme)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Azi cu Sparta Praga
După ce-au pierdut 2-0 cu Sturm Graz şi s-au impus la limită în partida cu ŢSKA Sofia, steliştii vor juca astăzi un nou meci de pregătire în stagiul din Turcia. De această dată jucătorii campioanei vor evolua contra cehilor de la Sparta Praga, de la ora 18:30, în direct pe DigiSport, dar şi liveTEXT pe GSP.RO. Acesta nu este ultimul test de verificare din Belek, steliştii vor mai întîlni pe 8 februarie, de la ora 20:00, pe Maribor.

700.000 pentru Bourceanu
Venit sub formă de împrumut din Turcia după ce a suferit o accidentare care l-a ţinut departe de gazon mai multe luni, presa turcă anunţă că Trabzonspor e dispusă să-l cedeze definitiv pe Alexandru Bourceanu în Ghencea. Condiţia este ca Steaua să plătească la vară 700.000 de euro. Transferat în urmă cu un an pentru 1,3 milioane de euro, Bourceanu nu s-a impus la Trabzonspor.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
republicaploiesti
republicaploiesti  •  06 Februarie 2015, 21:29

Gui este un fotbalist de duzina(n-a fost in stare de nimic la o echipa obscura de liga 2 nemteasca);ca el mai sunt vreo 5 milioane de amarati din Brazilia pe tot globul,un fel de ''capsunari'' ai fotbalului;(macar ''capsunarii'' din RO au caracter!).

para.para
para.para  •  06 Februarie 2015, 12:06

Asa cum era de asteptat, cand e vorba de turma nationala, lakele Eduard Apostol a descoperit din nou un magician. je gsepeul a reusit sa umple turma de magicieni. Cat era la Rapid sau acum ca e la Petrolul, abia daca s-a auzit de el, dar fiind vorba de turma, l-au si botezat "magicianul". Ba cat de penibili sunteti, nici nu-i de mirare ca rromanika se afla la mii de ani lumina distanta de restul planetei. SCURSURILOR.

khal_37
khal_37  •  06 Februarie 2015, 10:52

Fratilor, ati auzit ca pe baiatul ala de la dinamo, Cordos parca, cel pe care l-au dat afara, cel care a jucat in liga a 6-a in Italia(amatori), bait de mare senator sau deputat psd-ist l-au rechemat inapoi? Este adevarat?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează