FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - PETROLUL 2-0

VIDEO A fost atât de bun încât îl cer și adversarii la națională: „Merită să fie titular! A fost senzațional”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 20:02 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 20:24

FCU Craiova s-a impus în fața Petrolului, scor 2-0, la ultima reprezentație din 2023. Florin Pârvu, antrenorul „lupilor galbeni”, l-a lăudat pe Ionuț Gurău, portarul oltenilor. 

FCU Craiova - Petrolul a fost meciul ratărilor neverosimile, bare și șuturi blocate incredibil de cei doi portari. Ionuț Gurău a fost atât de bun încât antrenorul adversarei îl cere la echipa națională. 

Ratarea sezonului în Superligă! Toți fotbaliștii și-au pus mâinile în cap! Cum a putut să tragă deși era singur la 6 metri
FCU Craiova - Petrolul
Ratarea sezonului în Superligă! Toți fotbaliștii și-au pus mâinile în cap! Cum a putut să tragă deși era singur la 6 metri

Florin Pârvu, după FCU Craiova - Petrolul 2-0 

„Gurău merită să fie portarul echipei naționale. A fost senzațional! Ocazii foarte mari ratate de noi. Am controlat meciul. Știam că putem să îi prindem. Suntem dezamăgiți. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Ca joc, am interpretat bine situațiile. Nu știu ce să fie. Nu reușim să înscriem din situații nu clare, foarte clare.

Ne-a lipsit golul. După meciul cu Rapid am spus același lucru. Suntem dezamăgiți. Urmează o scurtă vacanță, iar în cantonament trebuie să muncim mai mult. Urmează un an în care se joacă totul.

Am dus foarte bine jocul. Nu am avut probleme. A fost o nesincronizare în apărare și Achim a reușit să marcheze. Nu au avut ocazii așa mari. A fost un meci deschis în care am venit să jucăm fotbal. Sunt ratări mari. E incredibil!”, a spus Florin Pârvu la Orange Sport. 

8a fost nota primită de Gurău în FCU Craiova - Petrolul

VIDEO. Adrian Mititelu a comentat regula propusă de Răzvan Burleanu: „Poate e bună, însă ar trebui să avem și o alternativă”

Citește și alte știri din Superligă: 

Gică Hagi laudă un antrenor din Superligă: „Are tot respectul meu!”
FARUL
Gică Hagi laudă un antrenor din Superligă: „Are tot respectul meu!”
Iulian Cristea, pregătit de derby-ul cu Farul: „Ar fi un cadou de Moș Crăciun să plecăm acasă cu cele 3 puncte” + „Îmi doream să joc mai mult, mă gândeam și la echipa națională”
RAPID
Iulian Cristea, pregătit de derby-ul cu Farul: „Ar fi un cadou de Moș Crăciun să plecăm acasă cu cele 3 puncte” + „Îmi doream să joc mai mult, mă gândeam și la echipa națională”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
gigimarga2
gigimarga2  •  20 Decembrie 2023, 01:39

Fiecare arbitru din Liga 1 ,,suge la câte o țâță'' . E suficient să vezi statistica delegărilor pentru a vedea. cine este al cui este. Altfel făra sprijinul uneti țâțe nu supravietuiesti in lotul de arbitri al primei ligi . Când e nevoie de sintagma ,,e acoperit de regulament'' lucrurile sunt clare. Sunt intrtpretări extreme ale regulamentului dictate de interes personal direct al arbitrului.

george.br
george.br  •  19 Decembrie 2023, 21:32
Postat de fcuniversitatea1948 pe 19 Decembrie 2023, 20:12

nu... gurau chiar nu merita. ii scapa mingea din mana de zici ca are ghimpi. daca ar lucra la priza poate... altfel nu cred ca merita.

In afara de meciul trecut, cand i s-a mai intamplat?

george.br
george.br  •  19 Decembrie 2023, 21:30
Postat de eunescu09 pe 19 Decembrie 2023, 20:21

Tovarășul arbitru Popa, îmi pare rău că o spun, a încercat sa ne avertizeze ca nu suntem de capul nostru: trei galbene, în contul Craiovei, doar din exces de zel. Domnule extraordinar arbitru, când scoți cartonașul din buzunar, indiferent împotriva cui, trebuie sa se fi întâmplat ceva notabil și grav, nu după mușchii dumitale. Repet, indiferent pe cine sancționezi. În seara asta ai vrut sa arăți pisică moarta cuiva și asta te de dezonorează. Sigur, vorba altui personaj, care a sesizat un ofsaid de câțiva milimetri la Marcovici, dumneata ești acoperit de regulament dar acela nu îți cere sa profiți de el ci sa fi arbitru imparțial. Greu pentru dumneata, foarte greu! Altfel, am văzut ratări monumentale de ambele părți. Am văzut și un gol superb al lui Achim dar și unul a la Ceaplin al lui... Zima. Mititelu ne-a spus mereu despre Blănuță ce mare atacant va fi și am ras cu toții de el. Azi îmi aduc aminte de celebra fraza "m-ai învins, Cami!" și ma bucur. Felicitari, copile, și ai mare grija sa nu te prăbușești ( din cauza ta) precum Octavian Popescu. MARE GRIJA. Nu ai aroganta stupida a acestuia și am mari speranțe ca vei creste.

Respect! Intr-adevar, nesimtitul ala de la Pitesti s-a dat si azi in stamba. Asa face de fiecare data. Asa stie el sa-si faca treaba, cu multa aroganta si suficienta, alimentate cel mai probabil din scutul pe care-l are la CCA. CCA-ul care face niste delegari cel putin curioase. Ex., sezonul trecut FCU l-a avut p-asta la centru de cele mai multe ori fata de oricare alta echipa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează