FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi a ieșit la atac la conferința de presă! Un important președinte din Liga 1 făcut praf de "Rege": "Numai preocuparea asta a avut-o"

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 18:10

Gică Hagi a susținut o conferință de presă în care n-a menajat pe nimeni. Felix Grigore a fost ținta principală a lui Hagi, care e deranjat de faptul că președintele lui CS U Craiova pune presiune pe arbitraj înaintea fiecărui meci. 

"Am văzut că adversarul vorbește de o săptămînă doar despre arbitraj. Și celelalte echipe din prima ligă, tot asta fac. A început lupta pentru play-off. Nu poate să vină nimeni din România să vină și să-mi spună că am vreo relație cu Federația.

Nici nu mai știu unde este sediul Federației. Atîta se vorbește despre arbitraje, că mă sperie acest lucru. La cîte am auzit săptămîna asta, ce mai pot zice despre meci la conferința de presă? La ce să ne așteptăm la meci? O să ne vedem de drumul nostru, să jucăm, să ne preocupe să jucăm fotbal și sperăm să o facem mai bine ca adversarul, așa cum am făcut-o în tur.

Acum vă dați seama de ce am zis că noi sîntem mici, că nu ne batem la titlu, că dacă ajungem în play-off este o performanță fantastică”, a zis Hagi la conferința de presă. 

...despre meciul cu ASA și cel cu CS U Craiova: „Eu nu am vorbit după meciul cu Tg. Mureș că de ce s-au dat cinci minute de prelungire și că s-a dat primul gol, chiar dacă nu a fost valabil. Am zis că noi trebuie să jucăm fotbal și atît.

L-am văzut pe Felix că numai preocuparea asta a avut-o toată săptămîna. Se pune o presiune enormă. Este interesul lui. Ce o să se întîmple cu săracul arbitru care vine, ce o să se întîmple? Numai el știe”,

...despre presiuni: "Sîntem singura echipa din prima ligă de la care nu vedeti un om la televizor. Acum am ajuns să avem echipă în Liga 1 care are un jucător la televizor, cu contract, și stă și vorbește (n.r. Daniel Niculae). Și noi ce să facem, să mergem și noi?

Păi, îmi trimit și eu toată conducerea, să stau acolo toată ziua și să zică bla, bla, bla. Să stăm la televizor și să facem doar asta: jocuri!.

Craiova pune presiune, Dinamo și Tg. Mureș la fel, toți! Dacă facem o casetă, o să vedeți că noi chiar jucăm fotbal. Pe mine să nu mă acuzați că eu sînt prietenul Federației! Sînt singurel și jucăm, și jucăm frumos, cît putem!". 

....despre convocări: „Sînt jucători convocați deja la lotul național, iar dacă eu vorbesc, imediat se spune: uite ce face Hagi! Emil a spus că Ivan este deja la lotul național. Dom'le, trebuie să fie obligatoriu la Europene! Păi, și Tănase al meu? Eu să tac, că pun presiune pe Iordănescu. Emil, nu-i frumos, lasă-i să joace și să facă Iordănescu lotul. Nu să-i spunem noi cum, că pe Tănase nici la lotul de tineret nu l-au luat.

Întreb și eu, de ce? Sau Benzar, care este cel mai bun fundaș dreapta. Din cînd în cînd, mai zic și eu cîte una. Îmi permit, pentru că am jucat fotbal. Mai mult decît Felix. Eu chiar am făcut fotbal și știu ce înseamnă arbitraje, ce înseamnă una, alta. Să ne zică și cine trebuie să arbitreze! Felix, toți greșim, dar tu nu ai intrat pe teren, eu am intrat!”

...despre greșeli de arbitraj: "Și noi, dacă scoatem tot ce s-a greșit împotriva noastră... dar nu o facem. Rednic, la meciul cu noi, a zis că ni se dau prea multe penalty-uri. Păi, și ce să facem, dacă este, de ce să nu se dea? Că e Viitorul?

Ție cînd ți s-a dat, ai tăcut din gură. Și Viitorul este o echipă. Sau nu e? Șumudică i-a zis arbitrului pe culoar: Băi, să nu te sperii de Hagi! L-am auzit eu!", a mai zis Hagi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  28 Noiembrie 2015, 13:16

Gica e usor sa zici ”las-o asa ca e bine ”cand esti la coada la greseli impotriva si printre primii la cele favorabile.Steaua si Craiova au pierdut puncte multe pe acest criteriu.La meciul cu ASA ai luat gol dejeaba,dar ai fost scutit de unul la sfarsit in compensatie. Craiova de exemplu la meciul cu Astra n-a primit 11m dar a pluat gol cu mana. Cat e drept ,pardon stramb?!

benaflek
benaflek  •  28 Noiembrie 2015, 10:59
Postat de enjoythesilence pe 27 Noiembrie 2015, 23:26

Chiar ma gandeam cand o sa apari si tu, ***

te doare ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabri80el
gabri80el  •  28 Noiembrie 2015, 00:23

are dreptate mai ales inceea ce priveste marele jucator ivan.i-am urmarit pe amandoi dar din ce am observat tanase are calitati tehnice f mari ceea ce are nevoie nationala. pai pana la urma tu aduci jucatorii pe care iti aduc un plus.daca ar fi dupa mine i-as lua pe amandoi ca oricum ceilalti nu pot excela mai mult in plus cei tineri pot exploda oricand.si norvegia care juca playoff-ul avea numai jucatori tineri iar noi daca altii mai buni nu avem de ce sa nu incercam cu acestia

Vezi toate comentariile (50)
Comentează